ULTIMA ORA pe scena politica: se ‘nășește’ o noua alianță

Dacian Cioloș își pregătește plecare din USR, alături de parlamentari și europarlamentari care au candidat din partea PLUS și care îi rămân fideli. Cioloș ar putea construi un nou partid politic, dar se uită deja și spre posibili aliați.

Surse politice ne-au explicat că au existat deja discuții exploratorii între Dacian Cioloș și liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, în perspectiva unei alianțe.

Cei doi foști lideri ai PNL și USR s-ar putea alia sub stindardul luptei împotriva ”noului USL”, așa cum numesc ei alianța dintre PSD și PNL.

Dacă se va concretiza o alianță între Dacian Cioloș și Ludovic Orban, aceștia vor rupe atât din voturile PNL, cât și din cele ale USR, asta pentru că partidele celor doi sunt formate din oameni care au fost în PNL și USR.

Citiți și:  Orban, ataca DUR: "PNL a adunat la vârf toate gunoaiele. S-a transformat în UM PNL"

În perspectiva alegerilor din 2024, scena politică se reașează. Dacă pe dreapta se discută între Dacian Cioloș și Ludovic Orban, pe stânga, PNȚCD și Aurelian Pavelescu discută cu Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.