“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ULTIMA ORA Suspectul de CRIMA în cazul studenților din Iași ajuns în ţară

PWZiODgwN2NmNzM3MjBkMzdhMDJiZTdjZjA2NjVkOGI2.thumb

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul uciderii celor doi tineri din Iași, a fost adus, miercuri, în România. Tânărul marocan a ajuns pe Aeroportul Otopeni din București, în jurule orei 18:00.

Presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi a fost adus în țară cu avionul. Bărbatul a fost prins în Italia, la Roma.

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este, până în acest moment, principalul suspect în cazul studenților uciși la finalul săptămânii trecute la Iași.

Marocanul, suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi

“Tânărul, suspectul principal în cazul celor două crime umează să ajungă la ora 18:00 pe Aeroportul din Otopeni. De aici va fi dus cu o mașină la Iași, unde va ajunge de fapt la Tribunalul din Iași pentru confirmarea mandatului și după care, în arest.

A plecat cu o tânără, la scurt timp după ce a făcut cele două crime, în Roma. Acolo a și fost prins și umează să vedem dacă această tânără are sau nu vreo implicare în acest dosar. Anchetatorii vor stabili acest lucru cu exactitate. Încă nu se știe de ce i-a omorât pe cei doi, însă din anumite surse aflăm că ar fi fost vorba de o răzbunare”, a relatat Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Ahmed Sami El Bourkadi a fugit în Italia după ce a comis cele două crime
Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins în data de 14 decembrie, în Italia, la Roma, în urma unui mandat.

Acesta este suspectat că a ucis-o pe tânăra de 23 de ani şi pe iubitul ei de origine marocană de 25 de ani.

Acesta are cetăţenie canadiană şi e student şi el la Medicină. Tânărul a plecat imediat după crimă spre Roma, împreună cu iubita lui de origine marocană.

“Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.