Dezvăluiri șocante în cazul dublei crime din Iași. Ce au declarat prietenii tinerilor uciși

Anchetatorii au audiat mai mulți prieteni ai tinerilor uciși, pe 9 decembrie, într-o vilă din Iași cu zeci de lovituri de cuțit. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că, în fața oamenilor legii, aproapiații acestora au susținut că tânărul marocan era agresiv cu prietena sa, Ioana V. Mai mult, acesta ar fi tras-o de păr și ar fi încuiat-o într-o altă încăpere la una dintre petrecerile din cartierul Moara de Vânt.

Potrivit surselor mai sus citate, la petrecerile organizate de Youssef A. se consuma narghilea, în interiorul căreia se puneau molecule de oxigen pentru a crea o atmosferă psihedelică.

Studentul marocan Youssef A, în vârstă de 25 de ani, și prietena lui, Ioana V., de 23 de ani, au fost uciși pe 9 decembrie, cu zeci de lovituri de cuțit, în vila pe care o închiriaseră în cartierul ieşean Moara de Vânt şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni.

Citiți și:  Filmul reținerii suspectului dublei crime de la Iași. Detaliul care l-a dat de gol

Noi dezvăluiri în cazul profesorului Marius Balo, condamnat la închisoare în China. De ce nu a putut fi transferat în…
La necropsie, medicii au găsit pe corpul tinerei 33 de lovituri de cuțit, iar pe cel al prietenului ei, 17 lovituri, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare.

Ce ar putea dezvălui expertiza ADN
Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, susține în continuare că este nevinovat. Studentul de origine marocană a justificat la audieri și urmele de pantofi pe care anchetatorii le-au găsit în vila în care au fost înjunghiați cei doi tineri, dar și tăietura pe care o are la mâna dreaptă. Potrivit unor surse judiciare, unele persoane din anturajul tânărului au declarat că și acesta ar fi consumator de substanțe interzise.

Avocata acestuia, Raluca Andrei, a declarat pentru Gândul că tânărul susține că rana respectivă aproape s-a cicatrizat, urmând să fie expertizată pentru a vedea mecanismul de producere.

Citiți și:  Dubla crimă de la Iași. Cum vrea să se apere principalul suspect

În baza expertizei ADN, anchetatorii ar putea stabili vinovații în cazul dublei crime din Iași și ar putea trimite dosarul în instanță.

Potrivit avocatei, Ahmed Sami El Bourkadi le-a spus procurorilor la audieri că acea tăietură o are din ziua în care a fost la locuința tinerilor uciși. Acesta susține că ar fi căzut din taxi, apoi a alunecat cu mâna într-o bucată de metal. Anterior, tânărul susținea că s-a tăiat la mână într-un geam.

Procurorii şi criminaliştii aşteaptă rezultate de la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare şi încălţăminte purtate de către principalul suspect aparțin tinerilor. Mai mult, anchetatorii au prelevat inclusiv mostre de salivă și așteaptă rezultatele probelor.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.