GENERAL

Dezvăluiri cutremurătoare despre cei doi studenți din Iași. Aceștia NU ar fi fost înjunghiați

MCZoYXNoPWU2NzgzNmQ5ODM3YWIxMmYwOWRhNzc0YmEwYzkwOTg4.thumb

Noi dezvăluiri făcute de avocata presupusului criminal din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi. Aceasta susține că marocanul nu este vinovat și că, de fapt, cei doi studenți nu ar fi fost înjunghiați cu un cuțit.

Noile dezvăluiri ale avocatei
Raluca Andrei, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi a mai precizat că cel care a comis fapta ar avea motive puternice pentru care a recurs la un asemenea gest. De asemenea, mai există o ipoteză, cum că cele două victime nu ar fi fost înjunghiate cu un cuțit. Vecinii celor doi studenți din din zona Moara de Vânt au fost audiați de oamenii legii. Raluca Andrei așteaptă acum rezultatele probelor ADN și speră că acestea vor fi decisive și vor face lumină în acest caz.

„În zona complexului rezidențial (de pe Moara de Vânt – n.r.) există camere de supraveghere. Cu siguranță pe acele camere se văd persoanele care au trecut pe acolo și pe care vecinii le descriu, dar și cu ce haine era îmbrăcat clientul meu. Se va vedea foarte clar cu ce haine a mers prin oraș, pe unde a fost. Au fost audiați toți vecinii, au fost audiați colegii și apropiații, au fost audiați prietenii lui Youssef, au fost audiate rudele fetei. E vorba despre aproximativ 20-30 de persoane. Au fost audiați și șoferi de taxi, toate persoanele care ar fi putut să aibă vreo tangență cu persoanele respective. De altfel, declarațiile date de doi vecini sunt foarte importante și relevante pentru situația noastră. Trebuie să așteptăm probele ADN, care cred eu că vor lămuri cauza”, a mărturisit Raluca Andrei, potrivit Bzi.ro

Studenții uciși la Iași nu ar fi fost înjunghiați
Avocata marocanului este sigură că Ahmed Sami El Bourkadi nu a comis cele două crime și că anchetatorii ar trebui să stabilească care a fost arma crimei. Totodată, aceasta susține că cei doi tineri nu au fost înjunghiați. După părerea ei, crimele au fost făcute de cineva care a mai ucis înainte, iar persoana respectivă ar avea motive serioase pentru care a recurs la un asemenea gest.

„Nu pot eu să îi învăț pe anchetatori cum să-și facă treaba, numai că ei ar trebui să caute în istoricul victimei și ar trebui să caute arma crimei, pentru că este o chestie total atipică: și zonele în care s-a lovit! Păi, un om de-al nostru ia un cuțit și îi dă în gât, în burtă, în pneumo-torax. Aia este o chestie atipică și nu e cuțit cu ce s-a dat! Sunt leziuni în zona cervicală, preponderent, și-n zona mâinilor. Ok, te-ai apărat, dar a fost o manieră atipică de a ucide. Nu e o manieră tipică pentru o persoană care nu a mai ucis pe nimeni! Persoanele care au comis faptele au în spate niște motivații foarte puternice și ar trebui să se caute în istoricul victimei”, a adăugat avocata.

În ceea ce privește rana lui Ahmed și vizita la spital în aceeași seară în care au fost comise crimele, avocata susține că tânărul s-ar fi tăiat într-un grilaj, după ce a luat un taxi și a alunecat. Aceasta a subliniat că anchetatorii ar trebui să verifice această ipoteză.

Sursa: playtech.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.