“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ULTIMA ORA: Cine este PROFESORUL DE SPORT acuzat că a molestat zeci de eleve de clasa a 6-a la oră

ps

Profesorul de educaţie fizică din Alba, acuzat de 27 de părinţi că le-a molestat fetele la ora de sport, se numeşte Viorel Oargă şi a mai fost condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare pentru “purtare abuzivă”, în 2012, pentru că a bătut cu o mătură 4 elevi.

Viorel Oargă a mai fost sancţionat şi în 2005, după ce a strâns de gât un elev. Atunci a fost sancţionat de Consiliul profesoral al şcolii cu diminuarea cu 15 la sută a salariului pe o perioadă de patru luni. În urma incidentului, elevul a avut nevoie de patru zile de îngrijiri, fiind diagnosticat de medicii legişti cu „escoriaţii şi echimoze pe faţa anterioară şi laterală a gâtului, care s-ar fi putut produce prin lovire cu corpuri contondente şi comprimare“.

Astăzi, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Alba au declarat că polițiștii au înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală în cazul unui profesor de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” din Alba Iulia, mai multe persoane fiind audiate.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Alba au declarat că au început o anchetă, după ce au primit sesizări de la conducerea școlii.

27 de parinti au depus plângere la conducerea scolii, acuzat că ar fi avut un comportament inadecvat față de eleve, mai exact că acesta le-ar fi atins în mod indecent și ar fi deschis discuții cu tentă sexuală.

Mai mult se pare că respectivul dascăl ar fi realizat și un film cu una dintre fete, explicându-i că ar urma să facă un material educativ.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.