ULTIMA ORA: Cine este PROFESORUL DE SPORT acuzat că a molestat zeci de eleve de clasa a 6-a la oră

Profesorul de educaţie fizică din Alba, acuzat de 27 de părinţi că le-a molestat fetele la ora de sport, se numeşte Viorel Oargă şi a mai fost condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare pentru „purtare abuzivă”, în 2012, pentru că a bătut cu o mătură 4 elevi.

Viorel Oargă a mai fost sancţionat şi în 2005, după ce a strâns de gât un elev. Atunci a fost sancţionat de Consiliul profesoral al şcolii cu diminuarea cu 15 la sută a salariului pe o perioadă de patru luni. În urma incidentului, elevul a avut nevoie de patru zile de îngrijiri, fiind diagnosticat de medicii legişti cu „escoriaţii şi echimoze pe faţa anterioară şi laterală a gâtului, care s-ar fi putut produce prin lovire cu corpuri contondente şi comprimare“.

Astăzi, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Alba au declarat că polițiștii au înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală în cazul unui profesor de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, mai multe persoane fiind audiate.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Alba au declarat că au început o anchetă, după ce au primit sesizări de la conducerea școlii.

27 de parinti au depus plângere la conducerea scolii, acuzat că ar fi avut un comportament inadecvat față de eleve, mai exact că acesta le-ar fi atins în mod indecent și ar fi deschis discuții cu tentă sexuală.

Mai mult se pare că respectivul dascăl ar fi realizat și un film cu una dintre fete, explicându-i că ar urma să facă un material educativ.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile