NOUTATIPOLITICA

Bufonul George Simion pregateste un mare CIRC de 1 Decembrie. Maimuțoiul motorizat dorește sa inchirieze un tren CFR cu care sa mearga la Alba Iulia

FALSUL NAȚIONALIST SE OCUPĂ CU GIUMBUȘLUCURI!

simion2 610x425 1

Presedintele AUR, George Simion, pune la cale o noua miscare de imagine cu care spera sa ii impresioneze pe alegatori. El vrea sa inchirieze un tren cu care sa mearga la Alba Iulia, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

Simion a depus o cerere la SNCFR in acest sens, aratand ca vrea sa ia cu el, in trenul inchiriat de AUR, 420 de oameni. Daca SNCFR ii aproba solicitarea, trenul ar urma sa pleca din Bucuresti pe 30 noiembrie.

Simion intentioneaza sa aduca peste 10.000 de oameni la Alba Iulia.

Pana acum, Simion s-a folosit de autobuze pentru a deplasa prin tara sute de oameni inarmati cu steaguri tricolore pentru a crea efecte de imagine.

Cinci parlamentari PSD si PNL au anuntat luni ca se alatura AUR-istilor. Este vorba despre deputatii Daniel Florea (PSD, fost primar al Sectorului 5), Florica Ica Calota (PNL) si Dumitru Focsa (PNL) si despre senatorii Calin Maties si Ovidiu Florean. Ulterior, in zilele urmatoare, in partidul lui Simion s-au mai inscris „regele pacanelelor”, Sorin Constantinescu, si afaceristul Muhammad Murad.

”Pe 1 septembrie 2022, de ziua tatalui meu, am demisionat din PSD si am devenit parlamentar neafiliat. Pe 10 noiembrie 2023, de ziua mamei mele, m-am inscris in Partidul Republican. Incepand de astazi, 13 noiembrie, ziua Bibliei, voi activa in grupul parlamentar al Aliantei pentru Unirea Romanilor”, a afirmat deputatul Daniel Florea.

Deputatul PNL Florica Ica Calota a spus de la tribuna Camerei ca incepand de luni, este membru al Partidului Republican si ca va activa in grupul parlamentar al AUR.

Deputatul Dumitru Focsa a devenit, la randul lui, membru al grupului parlamentar al AUR. „Incepand de astazi voi fi membru in Forta Identitatii Nationale si voi fi parte din grupul AUR”, a anuntat Focsa.

Daniel Florea a fost parlamentar PSD, primarul Sectorului 5 al Capitalei, din partea PSD. El a ddemisionat din grupul PSD in luna septembrie anul trecut.

De asemenea, senatorii Calin Maties, fost PSD, si Ovidiu Florean, neafiliat, si-au anuntat, luni, in plen, afilierea la grupul AUR.

„Ma afiliez la grupul parlamentar AUR pentru ca AUR reprezinta singura solutie politica optima si o alternativa reala la tot ceea ce se intampla in clasa politica din Romania. Toate intelegerile sau aliante, cum s-au numit, din ultimii 34 de ani au fost esecuri. Parca suntem un popor blestemat. Ii salut pe fostii mei colegi din PNL si Forta Dreptei si ii asigur de toata consideratia mea. Le multumesc foarte mult colegilor din AUR pentru modul cum m-au primit alaturi de dansii in echipa lor. Doamne ajuta!”, a afirmat, de la tribuna Senatului, Ovidiu Florean.

Calin Maties a informat, la randul sau, ca se dezafilieaza de la grupul PSD si va activa in grupul AUR.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.