Tragedia momentului. O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje

O fată în vârstă de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje, situat în zona Cinematografului Dacia, din Alba Iulia.

În cădere, fata de 15 ani s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnă în jurul blocului, iar acest lucru i-ar fi atenuat căderea. Cu toate acestea, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Este încă necunoscut motivul pentru care fata s-a urcat pe bloc. Cei care se aflau în zonă au vazut lângă fată și telefonul mobil al acesteia.

Fata a fost transportată la spital în stare gravă. Reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia au precizat că tânără a mai trăit doar câteva minute după ce a ajuns la spital.

„La ora 17.49 echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută prin cădere de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”, au precizat reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, potrivit alba24.ro.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!