Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

VIDEO. Imaginile care au revoltat iubitorii de animale în ultima zi din an: Câine legat de mașină și forțat să fugă, în Alba

v6c

O situație greu de înțeles și de acceptat de iubitorii de animale a fost surprinsă, marți, în localitatea Sâncrai din Județul Alba.

Un șofer a fost filmat în timp ce forțează un câine să alerge, legat de mașină.

Imaginile postate pe Facebook au fost distribuite și comentate de sute de persoane, multe dintre ele anunțând că au sesizat poliția privind acest incident.

Chiar dacă, ulterior, cel care a publicat filmul pe rețeaua de socializare și-a șters postarea, mai mulți iubitori de animale au descărcat imaginile și au salvat informațiile, astfel că șoferul care a legat câinele de mașină poate fi găsit foarte ușor de autorități.

Rămâne doar ca poliția să își îndrepte atenția și către astfel de sesizări, să facă cercetări și să aplice sancțiunile prevăzute de lege.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.