Câine scos la „plimbare”, legat de cârligul de la mașină

Un videoclip în care apare un câine legat de cârligul unui mașini aflate în mers în localitatea Rășinari, județul Sibiu, a apărut luni pe grupul de Facebook „113” Poliția Animalelor și a stârni reacții puternice de revoltă, relatează publicația locală Turnul Sfatului.

Persoana care a semnalat situația povestește că a făcut o sesizare la poliția din Sibiu, cu privire la acest caz, spunând că șoferul care trăgea câinele după el părea agresiv. Pe video poate fi observat câinele legat de spatele mașinii.

„A fost făcută sesizare prin petiție direct pe site-ul IPJ imediat ce am văzut fapta. Pentru siguranța mea și a celor din mașină, am considerat să NU opresc mașina și să confrunt individul pentru că era agresiv verbal și nu știu ce intenții ar fi avut. Am fost contactat de comisarul șef din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, am oferit din nou filmarea”, relatează G.S.

Postarea a stârnit numeroase reacții acide la adresa șoferului surprins în filmare, fiind de asemenea distribuită de peste 800 de ori în 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!