Traian Băsescu, intervenție VIOLENTA la România TV: „Chiar nu vă e rușine la niciunul dintre voi?”

Traian Băsescu a cerut să intervină, aproape de miezul nopții, miercuri, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, după ce s-a folosit o întrebare retorică dacă nu cumva a fost omul rușilor, el făcând jocul pe care Rusia și l-ar fi dorit prin vânzarea flotei la începutul anilor 90. Băsescu l-a pus la punct pe fostul director al SIE, Cătălin Harnagea.

”M-ați făcut omul rușilor. Chiar nu vă e rușine la niciunul dintre voi de acolo, mai ales domnului Harnagea!? Faptul că ai fost director la SIE, nu te califică să vorbești despre oamenii rușilor. Tu nu ai reușit să aduci nici măcar un militar american. Eu, pro-rus, așa cum sunt, am adus vreo 2.000.

Citiți și:  ULTIMA ORĂ Traian Băsescu RUPE TACEREA: "Mă aștept la orice, la ce e mai rău"

Am văzut ticăloșia la ce ați vorbit, omul rușilor! Nu vă e rușine? Atât de rău ați ajuns? Ați făcut președintele României omul rușilor, cel care a semnat parteneriatul strategic cu SUA.

Ce ați prezentat în clipul ăla nu au fost nave românești. Sunt nave străine. Iar navele care au fost vândute, nu mai plutesc, nu ai cum să exploatezi o navă comercială 47 de ani. 20 de ani e durata medie de exploatare.”, a spus Traian Băsescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.