“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

TRAGEDIE de ULTIMA ORA: Tatăl lui Marian Cozma a făcut INFARCT când a auzit că UCIGAȘUL băiatului său a fost ELIBERAT ”pentru bună purtare”

cozma

O tragedie nu vine niciodată singură. Petre Cozma a făcut infarct când a auzit că ucigașul fiului său, baschetbalistul Marian Cozma, a fost eliberat înainte de termen pentru ‘bună purtare’.

‘Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgență la spital’, a declarat, miercuri, pentru Libertatea, Petre Cozma.

Viața lui Petre Cozma a fost o tragedie continuă după ce Marian, care activa ca sportiv la echipa de baschet din Veszprem, a fost omorât în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercație cu o bandă de tigani.

‘Suferința e mare, nu e ușor să știi că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu’, a continuat tatăl lui Marian Cozma.

VEZI SI: DE-A RASUL, PLANSUL! Accident cu un camion al Armatei, lângă Aeroportul Otopeni

Sztojka Ivan primise nouă ani de închisoare din care a făcut cinci.

Totodată, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă. După nenumărate apeluri în instanță, Raffael Sandor a primit 18 ani de închisoare, iar Nemeth Gyozo doar opt ani.

De asemenea, la crimă a participat și Pal Gabor, dar acesta a primit doar cinci ani de închisoare și a fost deja eliberat.

Alti complici, Csaba Bihari (4 ani de închisoare), Gergely Péterné (3 ani de închisoare) și Antalik László (2 ani și 8 luni închisoare), sunt deja liberi. Ulterior, instanța a emis noi decizii, ajungându-se de la 16 milioane dolari și, în final, la 650.000 dolari.Familia nu a primit nici un șfanț.

Amintim că Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercație cu o bandă de rromi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.