“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

REVOLTATOR: Unul dintre ucigasii tigani lui Marian Cozma a fost eliberat in secret, cu 4 ani mai devreme, si a dat o petrecere monstru

sz

Autoritatile maghiare l-au eliberat cu 4 ani mai devreme pe tiganul Ivan Sztojka, unul dintre ucigasii handbalistului roman Marian Cozma, in urma cu 9 ani.

Ivan Sztojka, unul dintre criminalii handbalistului roman Marian Cozma, a fost eliberat cu patru ani mai devreme din inchisoare. El a primit initial o pedeapsa de 20 de ani, dar a sfarsit prin a efectua doar 5!

Borsonline.hu scrie ca Sztojka a fost eliberat si a dat o mare petrecere, apoi si-a cumparat o masina de lux. Jurnalistii maghiari au obtinut si detalii din partea unui martor care a dorit sa ramana anonim.

“Va rog sa nu mentionati numele meu, ma tem sa nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecuta, dar publicul larg nu a stiut, totul a fost tinut secret. Imediat dupa eliberare, familia a dat petrecere. Si-a luat si un BMW nou. S-a dus la Budapeste, la Siofok, se simte bine”, a spus martorul, citat de borsonline.hu.

Ivan Sztojka a fost cel care a declansat scandalul soldat cu uciderea lui Marian Cozma. El a fost condamnat in iunie 2011, in prima instanta, la 20 de ani de inchisoare. La apel a ramas cu 8 ani de inchisoare! Dupa inca un recurs al procurorilor, Curtea Suprema de Justitie de la budapesta a majorat pedeapsa, in octombrie 2012, la 13 ani de inchisoare. In final, Sztojka a ramas cu 9 ani, din care a efectuat doar 5!

Un alt condamnat, Pal Gabor, a fost eliberat din inchisoare la 4 martie 2016.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.