Top 3 zodii sărite de pe fix

Pentru trei zodii, a fi sărit de pe fix e norma, nu excepția. Dacă ai norocul să le prinzi calme și senine poți fi sigur că e doar liniștea dinaintea furtunii.

În sinea lor abia așteaptă să prindă un moment potrivit pentru a-și face de cap, spre surprinderea totală a celor din jur.

Rac
Racii sunt imposibil de stăpânit. Deși iubitori și eleganți, elementul de „nebunie” e mereu prezent și iese la iveală atunci când te aștepți mai puțin. Iar asta pentru că au prostul obicei de a spune ce au pe suflet în ultima clipă, atunci când deja au adunat prea multe și e doar o problemă de timp până când vor exploda. De regulă, într-un moment nepotrivit. În relația de cuplu vor fi pe cât de pasionali, pe atât de furtunoși. Urăsc lipsa de interes și vor prefera oricând o ceartă sănătoasă în locul plictiselii. Cine vrea să-i înțeleagă într-un mod logic se va pierde rapid într-un labirint din care e imposibil să ieși. Partea bună e că, deși sunt săriți de pe fix și nu se gândesc la consecințe, nativii din Rac vor iubi cu sinceritate și vor demonstra o loialitate de nezdruncinat. Asta dacă poți să-i suporți lângă tine.

Taur
Îndârjiți și încăpățânați, Taurii vor merge până în pânzele albe atunci când vor dori să demonstreze ceva. Pentru ei, dacă nu faci ceea ce spui, și nu spui ceea ce crezi, nu mai are sens nimic. Așa că orice gând le va trece prin minte, oricât de bizar ar fi, va fi pus în aplicare, mai ales dacă nu e împotriva legii. Taurii sunt genul de oameni care umblă fără haine pe stradă, după ce au pierdut un pariu, sau se ceartă până uită de la ce a pornit, de fapt, conflictul. Spune-le să facă ceva și poți să-ți iei adio, din primul moment. Spune-le că un fost prieten făcea un lucru mai bine decât ei și se vor transforma pe loc în gospodarii satului, mândri de hărnicia și inteligența lor.

Săgetător
Regulile au fost inventate, cel mai probabil, de Săgetători. Se plictiseau și aveau nevoie de o ilegalitate, ceva care să-i scoată din ritm. Nu încerca să-i înțelegi, e greu spre imposibil, iar asta pentru că nici măcar ei nu știu cine sunt și ce vor de fapt. Așa că se vor comporta într-un mod imprevizibil și de multe ori enervant, doar pentru că vor și pot. În plus, nativii din zodia Săgetător se înfierbântă rapid din cele mai mici gesturi și acționează așa cum știu ei mai bine, trântind vreo două uși ostentativ în timp ce agită o lingură prin aer. Partea bună e că sunt pe cât de furtunoși, pe atât de interesanți. De multe ori, dacă nu-i iei prea în serios, chiar merită efortul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.