ZODIACUL mamelor. Ce fel de MAMĂ eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut

Cele mai bune mame: Peşti

Mama născută în zodia Peşti ştie să încurajeze creativitatea la copil, dar şi să îi insufle dragostea pentru simţul estetic. Ea este sensibilă, creativă şi îl învăţă pe micuţ să-i trateze cu bunătate pe cei din jur şi să dea dovadă de compasiune atunci când este nevoie.

Cele mai bune mame: Gemeni

Mama Gemeni are abilitatea de a discuta orice cu copilul ei – de multe ori chiar are devreme conversaţia despre viaţa sexuală. Ea mai este cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să nu aibe secrete faţă de el. Copilul, la rândul lui, este comunicativ şi conştient de lucrurile din jur încă de la vârste mici.

Cele mai bune mame: Taur

Mama din zodia Taur este recunoscută pentru răbdarea pe care o are. Are tendinţa de multe ori să fie încăpăţânată, iar acest lucru poate duce la apariţia problemelor atunci când copilul ajunge la adolescenţă. Ea îşi creşte copilul astfel încât el să iubească natura şi să aprecieze lucrurile frumoase.

Cele mai bune mame: Rac

Mama din această zodie este protectivă şi acordă o mare atenţie îngrijirii copilului. Ea este mereu lângă acesta, îl ascultă şi face totul ca el să se simtă bine. Îşi doreşte ca locuinţa să fie un loc plin de iubire, un loc unde copilul să se simtă în largul lui.

Cele mai bune mame: Fecioară

Mama născută sub acest semn zodiacal este capabilă să repare orice lucru stricat, indiferent că este vorba de o jucărie sau de sentimentele unei persoane. Are de cele mai multe ori aşteptări mari de la copilul ei, tinde să fie critică, dar îl iubeşte până la cer şi înapoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.