“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Top 3 pițipoance PSD angajate la stat. Dacă ar munci la privat, ar muri de foame în Bamboo

top 3 angajate stat

1. Delia Iordache – fata lui Florin Ciordache, membru marcant al PSD, filiala “Altă întrebare!”. Ziua e angajată la BNR (pe merit, evident – de ce dracu mai întrebați?), noaptea o arde pe banii bunicilor, ca hoții. În sensul că, nu se știe exact de unde, bunicii îi trec imobile pe numele ei. Are doar 25 de ani, dar vârsta (ca și averea) e doar un număr, așa că nu vă lăsați păcăliți: fata are deja o carieră, a mai lucrat până la vârsta asta și în MAE. Ca încasatoare de salariu la departamentul pentru relația cu românii de pretutindeni – deci cu aceia dintre voi care s-au cărat din țară tocmai ca să nu mai audă de golăniile astea. Credeați că ați scăpat, nu?:)

2. Ruxandra Țuțuianu – fata lui Adrian Țuțuianu, baronul PSD de la Dâmbovița, fost ministru al Apărării. S-a remarcat printr-o postare pe Facebook în timpul protestelor din ianuarie în care își declara scârba față de protestatari. Atât în calitate de om, cât și în calitate de fata lui tata angajată de Firea la Primăria Capitalei, ca să nu piardă vremea cu frustrații pe străzi. Deși tăticuțul e un adversar declarat al străinătății sugătoare de sânge de popor român, pe contul de Facebook al Ruxandrei găsești foarte rar o poză făcută în România. Semn că totuși e bună și străinătatea asta la ceva: e bună să spargi acolo salariul încasat de la statul român, care te-a angajat pentru că tăticu’.

3. Elena Dăncilă – noră de angajată la stat pe un post fictiv de premier și soție de angajat la Curtea de Conturi, deci tot la stat, lucrează de un an și ceva la Primăria sectorului 5 și în perioada asta declarația de avere i-a crescut cât v-ar crește vouă în 20 de vieți. Sau poate chiar în 20-20 de vieți.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.