“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Slugărel Toader câștigă 12.000 de euro pe lună! Normal că-l pupă-n fund pe Dragnea

tudorel toader venituri

Analfabet nu pare a fi, la celebra conferință de presă transcrisă apoi într-un simulacru de raport citea de pe niște foi care conțineau, din ce s-a văzut, semne grafice cunoscute drept litere.

Analfabet funcțional, însă, s-ar califica oricând să fie. Sau măcar un impostor care s-a strecurat foarte abil prin viață.

Altfel nu se explică de ce omul scrie ca un tractorist de CAP, în declarația de avere, cuvinte simple, chiar dacă unele în alte limbi.

De exemplu, omul se laudă că-și cumpără des “Wolkswagen” (varianta corectă este “Volkswagen”).

Are și “Dividente” (varianta corectă – “dividende”). De numai un leu, adevărat, dar nu există și firmă de pe urma căreia să ia “Dividente”, deci e mister total de unde au apărut cei doi lei (unul la Tudorel, al doilea la nevastă).

Banii groși, însă, stau în conturi. Cam un sfert de milion de lei într-un singur cont. Deschis nu se știe când, probabil vom afla din următorul raport al lui Tudorel.

Dar nu e de mirare că, la bancă, stau conturile să facă implozie: de la universitatea “Al. I. Cuza” din Iași, din pensie și de la MJ, Tudorel încasează anual salarii de peste 620.000 de lei, deci cam 52.000 de lei lunar. Să tot fie vreo 12.000 de euro. Sau ieuro, cum preferați.

Dovezi pe: priscariu.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.