Slugărel Toader câștigă 12.000 de euro pe lună! Normal că-l pupă-n fund pe Dragnea

Analfabet nu pare a fi, la celebra conferință de presă transcrisă apoi într-un simulacru de raport citea de pe niște foi care conțineau, din ce s-a văzut, semne grafice cunoscute drept litere.

Analfabet funcțional, însă, s-ar califica oricând să fie. Sau măcar un impostor care s-a strecurat foarte abil prin viață.

Altfel nu se explică de ce omul scrie ca un tractorist de CAP, în declarația de avere, cuvinte simple, chiar dacă unele în alte limbi.

De exemplu, omul se laudă că-și cumpără des “Wolkswagen” (varianta corectă este “Volkswagen”).

Are și “Dividente” (varianta corectă – “dividende”). De numai un leu, adevărat, dar nu există și firmă de pe urma căreia să ia “Dividente”, deci e mister total de unde au apărut cei doi lei (unul la Tudorel, al doilea la nevastă).

Citiți și:  EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

Banii groși, însă, stau în conturi. Cam un sfert de milion de lei într-un singur cont. Deschis nu se știe când, probabil vom afla din următorul raport al lui Tudorel.

Dar nu e de mirare că, la bancă, stau conturile să facă implozie: de la universitatea “Al. I. Cuza” din Iași, din pensie și de la MJ, Tudorel încasează anual salarii de peste 620.000 de lei, deci cam 52.000 de lei lunar. Să tot fie vreo 12.000 de euro. Sau ieuro, cum preferați.

Dovezi pe: priscariu.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

2 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile