Sfârșitul „alternativei” Trump – Înăbușirea NAȚIONALISMULUI la nivel mondial

Donald Trump a fost folosit, cu voia sa sau doar exploatându-i-se temperamentul, să conducă SUA din 2017 până în aceste momente. Sistemul avea nevoie de o contabilizare a Rezistenței, în perspectiva implementării unor restrângeri de drepturi și libertăți, la care vom fi martori în următoarea perioadă, incomparabile cu cele datorate plandemiei, care au avut rolul de a pregăti terenul.

Rezistența în SUA și peste tot în lume constă în apărarea normalității, a bunului simț, a valorilor sfinte și morale șamd. Dintre aceste valori face parte și iubirea de țară, ce fiecare cetățean trebuie să o aibă, fără a epata în ură rasială, xenofobie sau alte extreme la fel de periculoase ca cele de stânga.

Imaginea lui Trump a fost de simbol al acestei Rezistențe și din acest motiv americanul de rând a ieșit în stradă pentru el, fără a fi plătit sau adus cu autocarele, cum se întâmplă pe plaiuri dâmbovițene. Votanții săi au venit să-și apere votul, despre care au auzit că a fost fraudat. Iar cetățenii americani au și arme, pe care le folosesc cu îndemânare, deci nu e de glumit când se anunță un miting cu milioane de persoane, pe care nu le controlează nimeni ce au la brâu, prin rucsacuri sau în căpățână. Cel puțin așa declarau democrații americani, exprimându-și teama că vor fi violențe.

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

În zadar toate aceste ipoteze, căci totul a fost lăsat la voia întâmplării, dar deloc întâmplător! S-a dorit să se ajungă la incidente, iar dacă votanții lui Trump – conservatorii americani, s-ar fi comportat precum cei de la antiFA în momentul validării lui Donald Trump ca președinte al SUA, pe 21 ian. 2017, am fi vorbit acum de un război civil în desfășurare. Însă o mână a oprit ca lucrurile să escaladeze și avem doar compromiterea definitivă a ideii de naționalism în SUA, ceea ce este de ajuns pentru întreg mapamondul, care obișnuiește să ia lumină de la Marele Licurici – SUA.

Din acest moment, va fi foarte greu de promovat vreo idee naționalistă, patriotică sau chiar de siguranță națională, fără a fi arătat cu degetul și comparat cu dezastrul în care și-a sfârșit Donald Trump mandatul. Pe baza acestei demonizări, cei ce se vor opune oricărei măsuri dictatoriale ale noii puteri instalată în SUA, vor avea soarta lui Trump, care după cum vom vedea nu va fi ușoară.

Citiți și:  Falsul naționalist George Simion, „frățietatea evreiască“ și „nebunia“ lui Eminescu

Deja pe rețelele de socializare radicalii de stânga cer „răzbunare” împotriva TUTUROR celor care l-au votat pe Trump. Ei cer excluderea sociala a acestora, cer Big Tech să le închidă conturile, să fie dați afară de la locurile de muncă. Un discurs de ură fără precedent inundă rețelele sociale din SUA și NIMENI nu îi cenzurează pe FB, Twitter, Instagram. De abia acum va escalada cu adevarat prăpastia socială civilă în USA și se va intensifica războiul americano-american.

Globalismul a trecut la următoarea etapă, de vreme ce Naționalismul a fost eliminat!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.