“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIE

Sebastian Ghita a fost ARESTAT

Sebastian Ghita 1
SEBASTIAN GHITA, PATRONUL ROMANIA TV… ARESTAT ÎN LIPSĂ

Ultima oră: Instanța supremă a decis, în urmă cu câteva minute, să admită cererea DNA de înlocuirea a controlului judiciar pe cauțiune cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiță, pe numele deputatului fiind emis mandat de arestare în lipsă, după ce a încălcat condițiile controlului judiciar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas în pronunţare în ce priveşte solicitarea DNA de a se institui un mandat de arestare pe numele ex-deputatului Sebastian Ghiţă, însă cel mai interesant lucru care s-a petrecut azi în faţa judecătorilor supremi a fost o primă reacţie pe care DNA a avut-o cu privire la dezvăluirile prezentate în serial de patronul fugar al România TV.

Procurorii anticorupție au motivat cererea de înlocuire a controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pentru Sebastian Ghiță prin faptul că înregistrările făcute publice apărute în mass-media ar fi fost făcute anterior dispariției acestuia, susținând că sustragerea ar fi fost premeditată.

„Apreciem că dispariția sa a fost premeditată și datorită acelor înregistrări care apar la postul de televiziune România TV, post controlat de Sebastian Ghiță. Rezultă că înregistările au fost făcute anterior și că încearcă să se sustragă organelor de urmărire penală și încearcă să facă incriminări față de anumite persoane. Rezultă că inculpatul nu poate decât să fie privat de liberate pentru a înlătura starea de pericol public. Această măsură este necesară și este singura care poate asigura bunul mers al procesului. Vă rugăm să dispuneți emiterea mandatului de arestare preventivă. Neemiterea mandatului îngreunează buna desfășurare a procesului. În baza acestei decizii, poate fi dat în urmarire”, a declarat procurorul anticorupție care a reprezentat DNA în sala de judecată.

VIDEO – Sebastian Ghiță, o nouă înregistrare: Kovesi m-a abordat în clădirea SRI pentru a stabili cum să distrugem Realitatea TV

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.