Scandalul anului! România TV, la UN PAS să compromită dezvăluirea cu Clotilde Armand

România TV a prezentat vineri seara, în premieră, un film care poate fi considerat dezvăluirea anului: prezența Clotildei Armand, primarul sectorului 1, în sala unde erau depozitate voturile! Imediat, imaginile au fost prezentate și comentate de Antena 3.

Timp de două ore, ambele televiziuni și-au focusat atenția pe imaginea unei femei îmbrăcată complet în alb (vezi foto), avînd în picioare adidași albi, pe care au identificat-o ca fiind Clotilde Armand. ÎNSĂ ACEA FEMEIE NU ERA CLOTILDE ARMAND, spune jurnalistul Ion Spanu de la Cotidianul.

I-am transmis un mesaj Laurei Duță, în timpul emisiunii de la România TV, subliniind această confuzie, însă aceasta mi-a spus că imaginile ar fi din zile diferite, deși data înscrisă pe imagini arăta că toate imaginile erau din ziua de 29 septembrie 2020! România TV a susținut această confuzie și după ce Clotilde Armand a scris pe Facebook că nu ea este cea care era arătată cu săgeata între sacii cu voturile.

În schimb, Oana Zamfir de la Antena 3, în jurnalul de la ora 1:00 a revenit asupra filmului, după ce a analizat cadru cu cadru imaginile, confirmînd că femeia în alb care era între saci nu era Clotilde Armand. Analiza cu atenție a filmului a confirmat ceea ce noi sesizasem cu mult timp înainte.

Dar, confuzia inițială nu o scoate pe Clotilde Armand din acest scandal, căci, din fericire, imaginile o arată și pe ea în ușa acelei încăperi, de unde supraveghea operațiunea ilegală pe care o desfășura un grup de peste 20 de persoane care manipulau voturile și Procesele verbale de la secții! Vă prezentăm mai jos, cadru cu cadru, ce s-a întîmplat în acea după amiază de 29 septembrie 2020, la două zile de la alegerile locale.

Citiți și:  Oana Zamfir: "S-a ridicat cortina. Pfizer vrea de la guvernele lumii câte un fond naţional de DESPAGUBIT VICTIMELE"

Prima imagine, din ziua de 29.09.2020, ora 16:59, o arată pe Clotilde Armand, însoțită de soțul său, în momentul în care se urcă în lift. Clotilde Armand este în pantaloni albi, are în picioare pantofi și are o bluză grena sub un sacou alb, iar soțul său este în cămașă albă, avînd pe spate un pulovăr alb, cu mînecile legate în față:

În cea de-a doua imagine, tot din ziua de 29.09.2020, ora 17:14, Clotilde Armand apare în cadrul ușii! Deși poartă mască, se vede clar că femeia în alb, cu acea bluză grena este chiar Clotilde Armand, care se uită cum oamenii săi umblă în sacii cu voturile! Dacă n-ar fi fost ai ei, vă dați seama ce scandal ar fi făcut Clotilde? Ca să nu spun că ar fi anunțat imediat procuratura:

Din păcate, timp de două ore, cele două televiziuni au insistat pe acele imagini în care o altă femeie, îmbrăcată complet în alb, avînd în picioare adidași de aceeași culoare, care nu este Clotilde Armand:

Pe această confuzie susținută de jurnaliștii de la România TV și Antena 3 s-a bazat Clotilde Armand, care a postat pe Facebook un mesaj ironic, în care i-a amenințat cu procese, acuzîndu-l și pe Marcel Ciolacu că nu are dioptriile potrivite:

Jurnalist de investigații cu experiență, Oana Zamfir a sesizat această confuzie și, două ore mai tîrziu de la difuzarea imaginilor, a îndreptat eroarea inițială, dar a și pus-o pe Clotilde Armand în fața imaginilor care o arătau în cadrul ușii unde colegii de partid și susținătorii săi umblau prin sacii de voturi:

Citiți și:  Oana Zamfir: "S-a ridicat cortina. Pfizer vrea de la guvernele lumii câte un fond naţional de DESPAGUBIT VICTIMELE"

De data aceasta, Clotilde Armand nu mai are nici o scăpare, căci imaginile arată clar că a fost în acea încăpere unde erau sacii cu voturile și Procesele verbale de la secții și, din cadrul ușii, privea cu satisfacție cum colegii ei umblă ilegal în saci, manevrînd documentele la care nu aveau acces! Chestiunea cu „pixelul albastru” nu mai ține.

De subliniat faptul că, imediat după difuzarea primelor imagini, acum cîteva luni, dintr-o naivitate exemplară, Clotilde Armand declarase public că ea și cei de la USRPLUS fuseseră asigurați că, în acea încăpere cu sacii cu voturile, camerele de supraveghere video nu funcționau! Pe acest amănunt s-au bazat Clotilde și oamenii săi, fiind siguri că nu va fi descoperită acțiunea lor complet ilegală!

Rămîne doar ca procurorul de caz care anchetează frauda de la alegerile locale de la Sectorul 1 să o cheme acum la audieri și să decidă dacă prezența Clotildei Armand și a colegilor ei în acea încăpere îmbracă haina unei infracțiuni. Logic ar fi ca astăzi toți cei aflați în încăpere, cu Clotilde Armand în frunte, să fie deja suspecți în acel dosar penal.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *