Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

SURSE Raed Arafat ar putea fi DEMIS astăzi. Sedinta de URGENTA azi la Cotroceni

raed arafat 696x390 1

Informația a fost dezvăluită, pe surse, la România TV, unde s-a afirmat că debarcarea lui Raed Arafat este iminentă. Demiterea sa vine pe fondul nemulțumirilor legate de gestionarea valului patru de COVID.

O decizie în acest sens ar urma să se producă în scurt timp, anunță România TV. Sursa menționată a precizat că o astfel de mutare ar putea să se discute la ședința de astăzi pe care președintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru astăzi. Începând cu ora 17.30, se vor analiza şi discuta noile restricții pentru stăvilirea pandemiei de Covid-19.

În cadrul şedinţei ar putea să se discute și viitorul lui Raed Arafat
Sursele politice citate de România TV au spus că, în cadrul acestei ședințe s-ar putea cere demiterea lui Raed Arafat și că ar fi mai multe propuneri în acest sens. Nu mai că Raed Arafat a spus în repetate rânduri că nu are de gând să demisioneze.

Deși au existat mai multe voci care au cerut demiterea șefului DSU, acesta a spus că va pleca decât în clipa în care va fi demis. Iar astăzi ar putea ca acest lucru să se întâmple.

În urmă cu ceva vreme, acesta a acuzat că toți cei care protestează împotriva sa, mai ales după tragedia de la Institutul „Matei Balș” când a avut loc la începutul anului un incendiu, sunt manipulați.

Raed Arafat a avut reacţii extrem de dure la aresa lui Iohannis și Cîțu
De altfel, acum câteva săptămâni, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a avut o reacție dură la adresa președintelui Klaus Iohannis și la adresa premierului de atunci, Florin Cîțu. Secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne este de părere că președintele și premierul sunt vinovați pentru numărul mic de persoane care se vaccinează.

”Am început cu vaccinarea, eram în frunte, și acum suntem în spate. Au reușit alții, cu mecanismele lor, să convingă populația să nu se vaccineze. Sau, poate, unii au crezut că situația nu mai e gravă și au ascultat pe cei care au spus că pandemia e gata, s-a terminat, și nu s-au vaccinat.”, a spus, vineri, Raed Arafat. El a mai spus apoi că persoanele care promovează nevaccinarea ar trebui să li se taie microfonul atunci când vorbesc despre acest subiect, potrivit Capital.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.