“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

SCANDALOS! Statul da 234 de lei unui ranit in Colectiv. In plus TREBUIE SA DEMONSTREZE CA NU I-AU CRESCUT DEGETELE ARSE!

tedy ursuleanu fara degete 940x480

Tedy Ursuleanu, unu dintre persoanele ranite la Colectiv, se loveste mereu de umilinta la care o supune statul. Pentru grad de handicap 1 ea primeste lunar 234 de lei, dar este nevoita sa demonstreze ca degetele nu i-au crescut intre timp.

Tedy spune ca este idignata de modul in care functioneaza sistemul in Romania si de faptul ca o persoana cu un handicap evident trebuie sa indure umilinta periodic.

“Grad de handicap 1 pentru 1 an, poate imi mai cresc degetele, cine stie!” scria acum cateva zile Tedy Ursuleanu, supravietuitor al incendiului de la Colectiv, atasand hartia primita de la DGASPC, noteaza Paula Rusu.

Peste un an de zile trebuie sa vina inapoi la comisia care i-a acordat gradul de handicap si sa demonstreze cu adevarat ca nu i-au crescut degete noi la mana dreapta si ca stanga este la fel.

hdp1

“La cealalta mana imi pot misca doar patru degete, al cincilea este blocat. Am avut fractura de os si mi-a fost lipit de prima falanga si sta intr-o pozitie incomoda, ma incomodeaza sa strang pumnul, de multe ori ma lovesc si sangereaza. Va trebui sa ma operez la el si apoi sa imi pun niste proteze biomecanice.” Spunea Tedy acum ceva vreme.

Tedy Ursuleanu este una dintre persoanele care au scapat cu viata ca prin minune, in urma tragediei din Colectiv, dar tanara a suferit arsuri severe pe mare parte din trup, a fost operata de mai multe ori, iar degetele de la o mana i-au fost amputate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Cineva aici minte in privinta pensiei. Cred ca autorul articolului nu s-a informat, dar pensia minima pt oricine azi e de 520.In ce priveste revizuirea la an , asa e legea si parlamentarii care dorm, ar putea indrepta asta in 5 minute, dar nu se vrea pt ca toti acei care sunt in comisii trebuie sa traiasca si sa ia spagi. Aceeia nu sunt medici, sunt birocrati angajati ai caselor de pensii, nu cunosc medicina ci doar se ingroapa cu hartii si pe noi ne trimit dupa ele, bolnavi si le mai si platim avizele.Pt cine se informeaza legea mai prevede si revizuire la 3 ani pt cazuri grave, dar nu o dau la comisii ca sa nu piarda comisioanele.

  2. Cineva aici minte in privinta pensiei. Cred ca autorul articolului nu s-a informat, dar pensia minima pt oricine azi e de 520.In ce priveste revizuirea la an , asa e legea si parlamentarii care dorm, ar putea indrepta asta in 5 minute, dar nu se vrea pt ca toti acei care sunt in comisii trebuie sa traiasca si sa ia spagi. Aceeia nu sunt medici, sunt birocrati angajati ai caselor de pensii, nu cunosc medicina ci doar se ingroapa cu hartii si pe noi ne trimit dupa ele, bolnavi si le mai si platim avizele.Pt cine se informeaza legea mai prevede si revizuire la 3 ani pt cazuri grave, dar nu o dau la comisii ca sa nu piarda comisioanele.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.