“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ROMANIA ESTE IN STARE DE SOC! Politista isi ucide bebelusul si mama, la final se sinucide! Pana unde poate merge salbaticia animalelor bolnave psihic si nespalate din Politia Romana?

bbs

Violenta animalelor bolnave psihic si nespalate din Politia Romana a atins apogeul: SCELERATA ISI UCIDE FAMILIA fara niciun fel de remuscare! Cat vom mai asista la asemenea atrocitati din partea uniformelor albastre si jegoase?

Gestul poliţistei din Târgu-Jiu, care duminică şi-a împuşcat mortal mama şi fiul de şase luni, după care s-a sinucis, i-a şocat pe colegii şi prietenii ei. Şeful tinerei de 33 de ani susţine că a fost ”o poliţistă excepţională”, acesta fiind şi naşul agentei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Daniel Brotea, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Gorj, spune că agenta care se afla în concediu de maternitate a fost foarte apreciată la locul de muncă.

”Ca angajată nu a avut niciodată probleme. A fost o poliţistă excepţională. Foarte bună. Mai bună decât un poliţist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toată lumea este şocată, ne pare rău şi nu avem cuvinte. Era în maternitate, eu sunt naşul lor, nu i-am mai văzut de la botezul copilului, de două luni. Nu s-au plâns niciodată, la mine nu. Nu am realizat că ar fi o problemă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Brotea, şeful Poliţiei TF Gorj.

Dubla crimă a avut loc în casa de vacanţă a familiei, din comuna Băleşti.

Potrivit primarului din localitate, Mădălin Ungureanu, soţul poliţistei a declarat că se afla la o farmacie din Târgu-Jiu, în momentul comiterii faptelor, pentru a cumpăra medicamentele copilului.

La întoarcere, bărbatul, care este poliţist la Mătăsari, în judeţul Gorj, a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa şi-a împuşcat mortal mama, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul său. Fiul celor doi, un băieţel de şase luni, a fost şi el împuşcat. Acesta a supravieţuit până când a ajuns la spitalul din Târgu-Jiu, unde a fost anunţat decesul.

Citeste si: SOC SI GROAZA IN POLITIE: O poliţistă și-a împușcat mama și băieţelul de 6 luni și apoi s-a sinucis. Femeia a folosit arma soţului, care este tot poliţist

”În jurul orei 19.00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de şase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an”, declara Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primăriei Târgu-Jiu, ca secretară în cadrul Direcţiei de Patrimoniu.

Citeste si: Iata MOTIVUL HALUCINANT pentru care POLITISTA CRIMINALA DIN TG. JIU SI-A IMPUSCAT BEBELUSUL SI MAMA

”Era angajata noastră din anul 2002, de la înfiinţare, secretar la Direcţia Publică de Patrimoniu. Nu a venit să se plângă la serviciu că ar avea probleme acasă. Era foarte fericită că era bunică. Era în concediu, urma să revină la serviciu de marţi. Nu avea relaţii conflictuale cu nimeni”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

”S-a mers pe ipoteza că femeia a fost cea care, din cauza depresiei de care suferea în urma naşterii, ar fi recurs la acest gest dureros şi şi-a omorât bebeluşul, apoi mama şi în final s-a sinucis, timp în care soţul era plecat să procure medicamentele de pe o reţetă, la farmacie, în Târgu-Jiu. Aşa ar fi fost declaraţiile soţului. Ambii lucrau în sistemul de interne. S-au mutat recent la Băleşti, cu mama dumnealor am avut un dialog în treacăt, pentru că am avut o problemă de rezolvat la Direcţia de Patrimoniu şi dumneaei era secretară acolo. În rest, nu-i ştiu ca familie. Nu risdicaseră probleme, nu am avut sesizări din partea vecinilor că ar fi oameni recalcitranţi”, a spus Mădălin Ungureanu, primarul comunei Băleşti.

Poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal şi trecuse testul cu brio. O prietenă a tinerei a declarat că aceasta suferise o depresie şi se temea ca fiul ei să nu se îmbolnăvească. – Veghe Patriei

Citeste si: POLITISTA CRIMINALA CARE SI-A IMPUSCAT FAMILIA. Bebelușul de 6 luni a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat timp de mai multe ore să-l resusciteze

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.