“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VIDEO REVOLTĂTOR! Bărbat BĂGAT ÎN COMĂ după a fost călcat de o mașină de POLIȚIE în noaptea de Revelion. Jegul de milițian a SCOS PISTOLUL pentru a INTIMIDA MARTORII prezenți!

#ACAB

laj scandal

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții, în noaptea de Revelion, pe o stradă unde se trăgeau artificii, când o mașină de poliție a intrat în coliziune cu un bărbat.

Atenție: Imagini cu impact emoțional puternic!

Poliția Județeană Constanța a relatat luni că accidentul, provocat de un polițist, s-a produs în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 30 de metri. Pietonul, în vârstă de 41 de ani, se afla în mijlocul drumului.

Sursa citată a precizat că mașina de poliție era în timpul serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

“Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 de metri. Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest și cu alte echipamente pentru a stabili eventuale prezențe de substanțe psihoactive, cu rezultate negative”, au declarat polițiștii, menționând că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Unul dintre polițiști, la un pas să fie linșat După accident, mai multe persoane s-au îndreptat către unul dintre polițiști, acesta fiind nevoit să scoată pistolul pentru a avertiza, fiind necesară intervenția luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au declarat marți că mai multe persoane din zonă au devenit agresive verbal, motiv pentru care au fost trimiși luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi pentru a-i sprijini pe polițiști.

“Până la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, trăgându-l de uniformă. Acesta a scos arma din dotare pentru a efectua somațiile legale. Ulterior, conflictul a fost aplanat”, conform declarațiilor reprezentanților IPJ Constanța, citate de News.ro.

Conform Poliției, va fi verificat modul în care a acționat polițistul:

“În ceea ce privește modul de acțiune a polițistului din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, acesta va fi supus unor verificări efectuate de Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.