“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Pseudo-jurnalista Codruța Cerva, de la „cocina” România TV, a fost scoasă cu forța din mașină și amendată, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație și i-a înjurat pe polițiști | VIDEO

cerva politieCodruța Cerva, 45 de ani (foto), o individă care s-a făcut cunoscută în timpul pandemiei de coronavirus, prin teoriile conspiraționiste pe care le promova cu regularitate, a comis, vineri, mai multe abateri la regimul rutier, a refuzat inițial să se legitimeze și și-a bătut joc de echipajul de poliție care a oprit-o în trafic. După ce a fost scoasă cu forța din mașină, Cerva i-a înjurat pe polițiști și a început să urle că este abuzată.

Codruța Cerva, despre care unele ziare au scris astăzi în mod eronat că ar fi avocat în Baroul București, (în realitate, sora ei este avocat, nu ea), o așa-zisă jurnalistă a haznalei mediatice România TV, a iscat un imens scandal cu un echipaj al Poliției Rutiere București, vineri, 12 ianuarie 2024, în jurul orei 22.30.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Poliția Capitalei, o conducătoare auto, identificată ulterior ca fiind Codruța Cerva, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier, motiv pentru care a fost oprită în zona Piața Victoriei.

Polițiștii au încercat să îi explice Codruței Cerva unde anume a greșit în trafic și i-au cerut să se legitimeze, să prezinte documentele, moment în care aceasta s-a enervat:

„N-am chef! Uite că n-am chef, na…!”,

s-a răstit Codruța Cerva la polițiști.

Polițiștii au rugat-o apoi, pe un ton cât de poate de respectuos, să mute mașina în spate cu jumătate de metru, ca să nu blocheze traficul. La care Cerva a replicat scurt și pe un ton răstit:

„Nu vreau (să prezinte documentele – n.r.)! Ce-o să faceți? O să mă scoateți din mașină cu forța?”

Din video pe care îl puteți vedea la finalul articolului, Codruța Cerva reiese clar atitudinea sfidătoare și provocatoare a Codruței Cerva, care parcă abia așteaptă ca polițiștii să ia atitudine, pentru ca apoi să poată poza în victimă.

Lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă, când polițiștii au scos-o pe Codruța Cerva cu forța din mașină, pentru a putea continua procedurile legale.

În acel moment, Cerva a început să urle că este abuzată de polițiștii de care își bătuse joc mai înainte:

„Ajutor, ajutor! Ia mâna de pe mine. Ajutoooor! Ia mâna de pe mine, băga-mi-aș p***… Ce dai, mă, că e totul filmat. Vă fac vedete, bă! Ia mâna de pe mine, nu-mi lua telefonul…”,

a urlat Codruța Cerva, după ce a fost scoasă de polițiști din mașină (vezi video mai jos).

Codruța Cerva a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condusă la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice, informează Poliția Capitalei.

Codruța Cerva a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

via fara mogul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.