“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Radu Cristescu il face praf pe Traian Băsescu: Cum ar fi vândut fostul presedinte Flota României

baseb1 720x384

Deputatul PSD Radu Cristescu acuză că Traian Băsescu ar fi vândut Flota României printr- companie pe care chiar el o conducea și al cărei nume a fost inspirat, culmea, din numele de cod cu care Băsescu turna la Securitate, așa cum au decis instanțele.

“Băsescule,

Având in vedere ca azi a început Săptămâna Mare, luminează-ma și pe mine cu răspuns la cele trei întrebări: Recunosc, la prima întrebare ma roade curiozitatea, dar la a doua, dacă nu ți aduci aminte, îți promit ca după Paste îți voi aduce eu.

1. In 1991 ai înființat in Norvegia o companie denumită PETROKLAV, mai apoi PETROKLAV Inc Bahamas(director și președinte erai tu) și PETROKLAV Management Inc Liberia, acțiunile acestei companii fiind la purtător(ERAI HOȚ DE TÂNĂR), prin care ai vândut FLOTA României. Spune-mi, te rog, era o nostalgie numele firmei după numele tău de turnător la securitate sau trebuia recunoscuta și urmărită pe piața de către cei care te-au recrutat înainte de ‘89?

2. Câți bani ai încasat, din vânzarea navelor, pe aceaste firme, PETROKLAV Inc. BAHAMAS, al carei director și președinte erai tu, BĂSESCU TRAIAN, de la City Bank Londra?

3. Ce știi de creditul de la banca CHRISTIANIA Bank Oslo, unde tu și complicii tai ati făcut un prejudiciu de 158 MILIOANE DOLARI, C.N.M. PETROMIN S.A. Constanța.

P.s: susțin in continuare ca nu faptul ca Traian Băsescu a fost TURNĂTOR LA SECURITATE este așa grav, ci faptul ca e cel mai CORUPT și CEL MAI BOGAT politician pe care l-a avut România”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.