“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINII

PRESA MURIBUNDĂ A ÎNCEPUT SĂ PUTĂ: Jurnalistele au ieșit pe centură. Gura cu care mint este, în prealabil, folosită la altceva.

186298

Mainstream-whores au ieșit pe centură. Gura cu care mint este, în prealabil, folosită la altceva.

Eu cred că orice ziarist onest, care știe ce face trustul la care lucrează, ar trebui să iasă din ghena pestilențială a farselor de partid și de stat prezentate bibanilor de crescătorie.

Chiar dacă lor nu li se impune decât tăcerea, și nu să mintă în corul golanilor din redacție, ar trebui să li se facă greață doar văzându-i pe colegii de la știri cum eructează minciunăraia în direct.

Pe de altă parte, de ce să ne mire că sponsorizatul Coriu inițiază proiecte de lege pentru a pune pumnul în gură medicilor, iar sponsorizatul Streinu-Cercel ne spune cum virusul circulă cu 7,2 m/s, dacă stipendiatul Gâdea și alții ca ei își vând deontologia pe cearceafurile guvernanților?

De ce să ne mire că, într-o lume a baniilor, adevărul e al celui care plătește, fie că e vorba de companii pharma ori de guverne sau partide?

Curvele au aceleași slăbiciuni, indiferent de tagma din care fac parte. Trebuie și gura lor să mănânce, se obișnuiesc cu masticația și capătă tahifilaxie: vor din ce în ce mai mult.

Acum ați priceput de ce Remdesivirul e eficient, otrava trebuie să stea la -80 de grade, iar Putin are multe cancere?

Autor – Razvan Constantinescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.