“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATEȘTIRI BUZAU

Pradătorul sexual Ducu Raţă, trimis în faţa judecătorilor

ducu rata

După o jumătate de an de cercetări, procurorii au decis să-l trimită din nou în judecată pe buzoianul Ducu Raţă, pentru agresiune sexuală, în urma atacului comis la sfârşitul anului trecut asupra unei tinere de 34 de ani. Astfel că, la nici patru ani de la ultima faptă similară, individul ajunge iar în faţa judecătorilor de la Judecătoria Buzău.

În urma acestei ultime fapte, în luna martie, după o lună şi jumătate de amânări, un complet al Judecătoriei Buzău a decis să ia măsurile de siguranţă care se impuneau demult în cazul lui Ducu Raţă, cel care în 2014, licean fiind, ataca o tânără de 24 de ani în scara unui bloc din municipiul Buzău, iar la sfârşitul anului trecut a comi­s-o din nou. „În baza art. 568 alin. 4 Cod procedură penală, admite sesizarea Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a obligării la tratament medical, prev. de art. 109 Cod penal, dispusă faţă de intimatul Raţă Ducu, prin sentinţa penală nr. 877 din 01.10.2014, pronunţată de Judecătoria Buzău, cu măsură de siguranţă a internării medicale prev. de art. 110 Cod penal“, se menţionează în soluţia din 8 martie a Judecătoriei Buzău.

Citeste si: TEROARE pe strazile din Buzau! Celebrul obsedat sexual Ducu Raţă a atacat din nou!

Ultima faptă a comis-o la sfârşitul anului trecut, în seara de Crăciun, când a tăbărât peste o tânără de 34 de ani, la nici trei luni după ce Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca cerea în instanţă înlocuirea/încetarea măsurii obligării la tratament luată faţă de el, măsură dispusă de judecătorii care l-au condamnat pentru agresiune sexuală la un an şi patru luni închisoare cu executare şi a obligat provizoriu inculpatul la tratament medical de specialitate, până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol, tratament efectuat în timpul executării pedepsei închisorii. După acest ultim atac, din seara de Crăciun, Spitalul de Psihiatrie a mers iar în instanţă şi a cerut înlocuirea/încetarea măsurii obligării la tratament a individului, cu măsuri speciale de siguranţă în cazul său.

Citeste si: Obsedatul sexual care a hărţuit şi violat o femeie de 34 de ani în scara unui bloc din Buzau – INTERNAT DE URGENTA LA SAPOCA!

Reamintim că în 2014, în timp ce era elev în ultimul an la un liceu din municipiul Buzău, Ducu Raţă a agresat sexual o tânără de 24 de ani, pe care perversul a urmărit-o până în scara blocului şi a atacat-o înainte să intre în lift. Fata a scăpat doar cu hainele sfâşiate, deoarece agresorul a fost pus pe fugă de vecini. Fata de 24 de ani se întorcea de la o întâlnire, când, pe casa scării, înainte să intre în lift, a fost tăbărâtă de un necunoscut. Aproape două minute a durat lupta cu agresorul, care apucase să-şi imobilizeze victima. „Am intrat în bloc, iar el în urma mea. M-a prins cu braţele, strâns, eu am început să ţip, a continuat să îmi dea pantalonii jos, apoi am căzut şi am încercat să îl lovesc cu picioarele”, spunea tânăra atacată agresată.

Citeste si: Cine sunt traficantii de droguri ai Buzaului care au bagat 7 tineri in URGENTE si pe altul in GROAPA. Iata ce am gasit pe site-ul Instantelor de Judecata. Recunosti pe careva?

Mama victimei a observat de la geam că fata ei era urmată îndeaproape de un individ, însă nimic nu îi trăda acestuia intenţiile. Nu era la prima abatere, ci la a patra de acest fel, însă nimeni nu a conside­rat că adolescentul poate fi un pericol public. După un proces destul de scurt, individul a fost condamnat la închisoare cu executare, dovadă că din expertiza psihiatrică efectuată în cauză a reieşit că Ducu Raţă a comis fapta cu discernământ. A fost, totuşi, obligat la tratament psihiatric pe perioada detenţiei, însă apucăturile individului nu au avut leac şi, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a revenit la obiceiurile vechi.

Culmea, la momentul re­ţinerii, în 2014, profesorii lui ar fi declarat că Ducu Raţă nu a pus niciodată probleme în liceul în care învăţa. El a ajuns la Liceul „Costin Neniţescu”, în clasa a IX-a, de la Seminarul Teologic, iar cu un an mai devreme a solicitat o întâlnire cu psihologul şcolii.

În acest ultim dosar, primul termen de judecată a fost fixat în septembrie. – Sursa: Opinia Buzau

Citeste si: De ce TRAFICANTII DE ETNOBOTANICE MODIFICATE CU OTRAVA din Buzau NU SUNT BAGATI LA CRIMA CU PREMEDITARE SAU UCIDERE DIN CULPA …ori macar la tentativa de omor?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.