ULTIMA ORA: Pedofilul din Dorobanti A FOST PRINS. Acesta are 25 de ani si este asistent medical! Iata fotografia cu el:

Politistii buzoieni l-au identificat şi prins pe pedofilul din cartierul Dorobanţi, la două ore de la sesizare.

Acesta este un bărbat de 25 de ani si profeseaza ca asistent medical. Pedofilul şi-a recunoscut fapta. El va fi internat la Spitalul Sapoca pentru expertizare psihiatrică.

O femeie a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj potrivit căruia fiul ei de 12 ani a fost acostat pe stradă de către un individ, care i-a solicitat să-i arate părţile intime şi bustul.

„Fetele care aveti copii, aveti grija de ei ca in minunatul nostru cartier Dorobanti se află un pedofil! Este blondut, 1,70, si o alunita in barbă! Sper sa l descoperim si sa ajunga unde trebuie înainte sa faca rau! Ii plac si fetitele si baietii! Din pacate s a legat de baiatul meu! Era curios sa i vada abdomenul si chilotii. Personal nu il cunoastem si am aflat ca sta la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Si i-a spus baiatului ca se ocupa cu asa ceva! Am fost la politie si am depus plangere si se ocupa ei de restul!” – Daniela Mihai

În urma verificărilor, a fost identificat autorul faptei ca fiind A. I. Pavel, din municipiul Buzău. Acesta a fost condus la sediul IPJ Buzău, pentru cercetări.

Postarea apărută miercuri la prânz a stârnit numeroase reacţii pe pagina mameni care a transmis avertismentul.

Aceasta a venit şi cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să publice mesajul.

”Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva!”, a scris Daniela Mihai.

Pedofilul din Dorobanti

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.