“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui a fost arestat pentru omor

Poliţistul Mihai Vizitiu, care în urmă cu doar câteva luni l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere din Vaslui, a fost reținut pentru 24 de ore. Anchetatorii îl acuză de omor, deşi omul legii susţine că arma s-a descărcat accidental.

vz

Astăzi, Mihai Vizitiu va fi dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Reținerea lui Vizitiu vine după ce specialiştii au finalizat expertizele.

Concluziile au arătat că, în acest caz, este vorba de omor și nu de ucidere din culpă.

“Am avut încredere în ancheta preluată de către Parchetul General. Adevărul juridic a coincis cu adevărul faptic și, independent de calitatea unei persoane sau de funcție, în acest caz vorbim de dreptul la viață și acesta primează”, a spus Oana Iovu, avocatul familiei victimei.

Inițial, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui stabilise că Mihai Vizitiu se face vinovat de ucidere din culpă. Ceea ce l-a scăpat pe Vizitiu de arest preventiv.

Reamintim că joi, 15 martie, poliţistul Mihai Vizitiu , agent la Rutieră, l-a împuşcat mortal în cap pe un tânăr de 27 de ani care a încercat să fugă în timpul unui control în trafic.

Vizitiu le-a declarat procurorilor că arma s-a descărcat în mod accidental, în timp ce încerca să-l imobilizeze pe şofer. Acesta din urmă avea în antecedente mai mai multe infracţiuni rutiere.

În luna ianuarie, acesta a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe biologice, respectiv conducere cu permisul suspendat.

Încă de atunci, avocata victimei a spus sub semnul întrebării ipoteza potrivit căreia arma s-a descărcat accidental în capul tânărului.

Adrian Munteanu era căsătorit şi avea o fetiţă de 3 ani. Tânărul era nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu, care este judecat într-un dosar de corupţie, unde poliţistul Mihai Vizitiu a avut calitate de denunţător şi investigator cu identitate reală.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.