“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Polițist acuzat de furt! A plecat cu borseta plină cu bani a unui șofer implicat într-un accident

Un agent de poliție din județul Mehedinți este acum în centrul unui scandal, fiind acuzat de furt

politist jefuit victima unui accident borseta

Un agent de poliție din județul Mehedinți este acum în centrul unui scandal, fiind acuzat de furt în urma unei intervenții la accident rutier.

Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, iar polițistul în cauză a fost chemat la fața locului pentru a gestiona situația.

După ce a constatat starea vehiculului implicat și a eliberat șoferul, acesta din urmă și-a dat seama că îi lipsește borseta, care conținea documente importante și suma de 10.000 de lei.

Șoferul a sunat din nou la numărul de urgență 112 pentru a semnala furtul.

După investigații, s-a stabilit că polițistul de la Rutieră fusese cel care sustrăsese borseta și a transportat-o acasă.

Ca urmare a acestui incident, agentul de poliție a fost demis la nivelul Inspectoratului de Poliție al județului Mehedinți, iar dosarul său a fost trimis procurorilor de la Parchetul Judecătoriei din Severin, fiind cercetat acum pentru furt calificat.

În plus față de aspectele penale, acest caz atrage atenția asupra integrității și responsabilității profesionale a forțelor de ordine și necesită o investigație amănunțită pentru a se stabili toate circumstanțele și eventualele complicități.

Sursa: Digi24.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.