Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

„Pilot de raliu” la 15 ani. O tânără furat maşina unchiului ei, apoi a provocat un acident grav

smurd 740x416 1

O tânără de 15 ani, din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj, s-a urcat la volan fără permis de conducere. Fata a furat mașina unchiului, a pierdut controlul autoturismului, iar mai apoi a zburat la propriu peste un gard și s-a înfipt în uşa de la beciul unei case.

Momentul dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea casei care a fost avariată în urma impactului, în Curtişoara.

Fata a coborât din maşină pe picioarele ei
Pe imaginile video se poate observa cum, după accident, fata iese pe picioarele ei din maşină, vizibil afectată, însă. Şi locuitorii imobilului s-au speriat.

Au ieşit în grabă din casă şi s-au asigurat că adolescenta este teafără. Din fericire, nu a avut răni grave, însă a fost dusă la spital pentru evaluări medicale.

Adolescenta s-a ales cu dosar penal
Oamenii legii au ajuns destul de repede la faţa locului, alertaţi de martori. Chiar şi unchiul adolescentei a solicitat intervenţia ajutoarelor. Pe numele fetei în vârstă de 15 ani, polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal.

Aşadar, tânăra care s-a bucurat de câteva minute de libertate şi de o experienţă apropiată de ceea ce trăieşte un pilot de raliuri trebuie să dea socoteală pentru fapta ei nesăbuită.

În urma acestui accident, rămân pagubele materiale şi sperietura zdravănă trasă de fată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.