“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALPOLITICASTIRI

ORDIN DE LA UE: Vacile obligate să poartă măști!

Comisia UE propune măsuri pentru reducerea poluării în ferme: Măști pentru vaci!

ce a mai p scut ursula pe la bruxelles vacile obligate s poart m ti 1

Comisia Europeană intenționează să aducă modificări directivelor referitoare la emisiile industriale, inclusiv pentru ferme, determinând chiar discuții despre posibilitatea impunerii unor măsuri precum folosirea de măști pentru reducerea emisiilor de metan din partea celor 76 de milioane de bovine din Europa, conform informațiilor „Welt”. Aceste măști ar urma să transforme metanul emis de animale în CO2 și vapori de apă.

Aceste propuneri au stârnit însă reacții puternice din partea fermierilor, care resping ideea de a trata animalele asemenea instalațiilor industriale de producție a fumului. Deși oficial se menționează că măsurile nu sunt obligatorii în prezent, se propune utilizarea hranei care să reducă producția de metan ca alternativă.

Pe de altă parte, industria critică vehement planurile președintelui Comisiei UE, Ursula von der Leyen. Există temeri că aceste măsuri ar aduce o birocrație crescută și costuri suplimentare considerabile. În viitor, companiile ar trebui să echipamenteze fiecare unitate cu un sistem de management de mediu pentru a monitoriza și documenta emisiile și consumul de resurse.

Această cerință ar reprezenta o schimbare semnificativă față de sistemul actual, unde un astfel de sistem era suficient pentru fiecare locație. De asemenea, controalele mai stricte ar putea încetini considerabil procesul de aprobare pentru construcția de noi facilități industriale.

Ursula von der Leyen continuă politica de otravire a europenilor: Bruxellesul dă undă verde folosirii în agricultură a unui erbicid extrem de toxic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.