Orban a făcut anunțul momentului. Vor fi introduse noi restricții in Romania!?

Vor fi introduse noi restricții pentru cei care nu sunt vaccinați împotriva COVID dar și pentru cei care au făcut ambele doze de vaccin? Aceasta e marea întrebare care există de ceva vreme pe buzele tuturor românilor. Ludovic Orban a oferit un răspuns care îi cutremură pe mulți români. Ce a putut spune liderul PNL și care categorie de români ar putea suferi în continuare din cauza unor posibile noi reguli?

Ludovic Orban a făcut anunțul momentului. El a fost nevoit să răspundă unei întrebări arzătoare. Vor fi sau nu reintroduse restricțiile în România. Liderul PNL a oferit un răspuns care îi va cutremura pe milioane de români. Cine va avea parte de constrângeri și cine nu?

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat că la nivelul Coaliției de guvernare se discută despre măsuri pentru îmbunătăţire a procentului de vaccinare împotriva COVID. Potrivit liderului PNL, Guvernul condus de Florin Cîțu are misiunea de a veni cu propuneri concrete care să ducă la creșterea procentului de vaccinare.

Citiți și:  MUTAREA anului pe scena politica. Ce pregătește Orban

„Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, răspuns categoric referitor la introducerea de noi restricții
Întrebat dacă vor exista noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a precizat că: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

Mesajul lui Ludovic Orban vine în completarea celui transmis de Stella Kyriakides, Comisarul european pentru Sănătate şi Securitate Alimentară. Ea a făcut o declarație cheie în ceea ce privește situația actuală din Europa, dar mai ales din România.

„Principalul meu mesaj către autorităţile şi cetăţenii români la vizita mea de astăzi la Bucureşti – vaccinaţi-vă, vaccinaţi-vă, vaccinaţi-vă! Sunt aici pentru a înţelege provocările pe care trebuie să le infruntaţi şi să va susţin în orice mod posibil. Acesta este cel mai sigur mod de a ne proteja împotriva pandemiei, în special în faţa variantelor cu răspândire rapidă”, a punctat comisarul european.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *