fbpx
GENERAL

Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

orban citu

Ludovic Orban a dat detalii după scandalul petrecut miercuri în sala de plen a Parlamentului, în timpul ședinței solemne. La sfârșitul acesteia, Ludovic Orban, supărat că nu i-a fost dat cuvântul, s-a dus la Florin Cîțu și a avut loc un schimb de replici tăioase.

„De la începutul ședinței am cerut cuvântul. Conform deciziei birourilor permanente reunite, fiecare grup parlamentar constituit a avut dreptul la 10 minute, iar pentru neafiliați s-au acordat 3 minute. Din cei 19 parlamentari neafiliați, 16 parlamentari sunt cei din Forța Dreptei.

Am solicitat cuvântul și președintele de ședință, Florin Cîțu, a închis ședința fără să îmi mai acorde cuvântul”, a spus Orban, la Antena 3.

Orban a recunoscut că l-a făcut „nesimțit” pe Cîțu
Întrebat dacă l-a făcut nesimțit pe Florin Cîțu, Orban a răspuns:

„Sunt martori acolo și știu foarte bine ce i-am spus. I-am spus ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’ Cel mai penibil, care într-adevăr puțin m-a enervat, a fost răspunsul pe care l-a dat și anume că nu a văzut că am cerut cuvântul, în condițiile în care am apăsat butonul de ‘speak’ de la începutul ședinței și nu erau foarte multe cereri de a lua cuvântul”.

La sfârșitul ședinței solemne din Parlament, de miercuri, la care a participat și ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian, fostul lider PNL, Ludovic Orban s-a luat la ceartă cu actualul președinte liberal, Florin Cîțu.

Scandalul a pornit de la faptul că președintele Senatului, Florin Cîțu, nu i-a dat cuvântul și lui Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când România a aderat la UE.

Înainte să iasă din sală, Orban s-a dus la Cîțu și i-ar fi reproșat că nu l-a lăsat să vorbească, chiar în fața ministrului francez, a ambasadoarei Franței, a președintelui Camerei, Marcel Ciolacu.

Sursa: gandul.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.