Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Ludovic Orban a dat detalii după scandalul petrecut miercuri în sala de plen a Parlamentului, în timpul ședinței solemne. La sfârșitul acesteia, Ludovic Orban, supărat că nu i-a fost dat cuvântul, s-a dus la Florin Cîțu și a avut loc un schimb de replici tăioase.

„De la începutul ședinței am cerut cuvântul. Conform deciziei birourilor permanente reunite, fiecare grup parlamentar constituit a avut dreptul la 10 minute, iar pentru neafiliați s-au acordat 3 minute. Din cei 19 parlamentari neafiliați, 16 parlamentari sunt cei din Forța Dreptei.

Am solicitat cuvântul și președintele de ședință, Florin Cîțu, a închis ședința fără să îmi mai acorde cuvântul”, a spus Orban, la Antena 3.

Orban a recunoscut că l-a făcut „nesimțit” pe Cîțu
Întrebat dacă l-a făcut nesimțit pe Florin Cîțu, Orban a răspuns:

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

„Sunt martori acolo și știu foarte bine ce i-am spus. I-am spus ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’ Cel mai penibil, care într-adevăr puțin m-a enervat, a fost răspunsul pe care l-a dat și anume că nu a văzut că am cerut cuvântul, în condițiile în care am apăsat butonul de ‘speak’ de la începutul ședinței și nu erau foarte multe cereri de a lua cuvântul”.

La sfârșitul ședinței solemne din Parlament, de miercuri, la care a participat și ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian, fostul lider PNL, Ludovic Orban s-a luat la ceartă cu actualul președinte liberal, Florin Cîțu.

Citiți și:  Cîțu BATE cu pumnul în masă: ASTA nu accept sub nicio formă

Scandalul a pornit de la faptul că președintele Senatului, Florin Cîțu, nu i-a dat cuvântul și lui Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când România a aderat la UE.

Înainte să iasă din sală, Orban s-a dus la Cîțu și i-ar fi reproșat că nu l-a lăsat să vorbească, chiar în fața ministrului francez, a ambasadoarei Franței, a președintelui Camerei, Marcel Ciolacu.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.