GENERAL

Cea mai recentă „răfuială” politică. Ludovic Orban: Dar cu Toby ce-aţi avut?

ludovicorban 1280x720 1

Câinele PNL, Toby, a muşcat paznicul de mai multe ori, cel din urmă ajungând la spital. După cele întâmplate, Ludovic Orban a dat vina pe foștii colegi și a declarat că animalul este nevinovat.

Scandal monstru între Forţa Dreptei şi PNL. Ludovic Orban i-a acuzat pe foştii colegi că nu au avut grijă de câinele PNL, Toby. Acesta a fost trimis la un adăpost de animale și a devenit agresiv. Paznicul care se afla la fața locului a ajuns la spital.

Câinele Toby a scăpat la sediul din Modrogan și nimeni nu l-a supravegheat. Orban consideră că animalul a reacționat normal și că vina a fost a oamenilor care nu i-au oferit atenție.

„Câinele a muşcat paznicul din curtea PNL de patru ori. Acum câinele e la un adăpost”, potrvit sursei citate. Precizările vin după ce foştii colegi din PNL, acum la Forţa Dreptei, i-au acuzat pe liberali că nu ar fi în stare nici să aibă grijă de un câine. „Pe mine m-aţi…, dar cu Toby ce-aţi avut? În 2017 o amică m-a rugat să găsesc o soluţie pentru căţelul ei, pentru că nu mai avea posibilitatea să aibă grijă de el. Acasă nu mai puteam să îl iau, pentru că aveam deja 3. Am întrebat mai mulţi colegi dacă nu pot să îl adopte şi, până la urmă, am decis să îi oferim «casă» lui Toby la sediul PNL, care are şi o curte foarte spaţioasă. Nimeni nu a avut nicio obiecţie”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook. Acesta consideră că animalul a fost dus „fără niciun motiv” la un adăpost.

Ce spune Protecţia Animalelor din CJ Ilfov
Hilde Tudora, şefa biroului Protecţia Animalelor din cadrul CJ Ilfov, a povestit că a aflat la telefon de paznicul mușcat de câine și că Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov, cunoscut pentru ajutorul oferit animalelor, s-a ocupat de Toby. Aceasta a mai precizat că Ludovic Orban se folosește de incident pentru a face o dezbatere politică.

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.