“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Ofiţerii secreţi se revoltă! Iohannis l-a pus pe Eduard Hellvig, sluga lui Soros, în fruntea SRI.

eduard-hellvig-va-fi-pus-de-iohannis-ef-la-sri-159018-1

Nu mai avem nicio înndoială că guvernatorul României, Klaus Iohannis, e păpuşa străinilor. Numirea minoritarului Eduard Hellvig în fruntea SRI este o gravă jignire a ofiţerilor din cadrul acestui serviciu secret şi o palmă dată suveranităţii României. Eduard Hellvig omul de casă al securistului corupt Dan Voiculescu are o istorie clujeană ignobilă marcată de puseuri antinaţionale făţişe.

Eduard Hellvig a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În timpul studiilor universitare a obținut o bursă a Fundației Soros pentru o Societate Deschisă pentru proiectul “Cine guvernează sau cine deține puterea în România?” Eduard Hellvig a fost coordonator de programe în cadrul Fundației Soros, filiala Cluj (1995-1996) şi director de programe la Institutul de Analiză Politică Cluj-Napoca (1996-1997), fundaţie cu rolul de a promova şi a finanţa fundaţiile şi personajele care se afirmau împtriva valorilor naţionale, tradiţiilor şi bisericii ortodoxe şi care militau pentru autonomia Transilvaniei sau recuperarea de către Ungaria a unei părţi din această provincie istorică.

Nominalizarea lui Eduard Hellvig de către „guvernatorul” german Klaus Iohannis al României în fruntea SRI e percepută de ofiţerii SRI ca un afront împotriva acestui serviciu secret. Din surse demne de încredere am aflat că numeroşi ofiţeri SRI sunt revoltaţi şi împotriva acestei numiri, pe care o consideră o breşă serioasă în cadrul securităţii şi siguranţei naţionale făcută de grupul mafiot al coaliţiei de la Grivco în complicitate şi cu binecuvântarea SUA şi a Berlinului. Sursa: NapocaNews

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. ce ofiteri secreti? unde au fost de 25 de ani ,perioada in care s-au jefuit mii de miliarde de euro.de existau ofiteri secreti-tagma jefuitorilor era tratata ca si jefuitorii din america latina de catre Excadroanele mortii-Ciocu mic-cum spunea proasta aia pdlista-,ori acum ati iesit din hibernare.Nici daca era ecupata ,Romania,nu avea asa mare lipsa din gestiune.mii de miliarde de euro.cred ca numai canalul Dunare-Marea Neagra nu a fost instrainat,poate.

  2. Unde crezi?strangeau informatii evident,intotdeauna fac asta,doar n-o sa strige in gura mare.Nu ei sunt de vina ,informatiile exista, cine si cand vrea sa le foloseasca,ei asta-i altceva.DNA foloseste informatiile respective,la ordin bineinteles.Ca si un caine de atac care primeste o comanda si o executa,simplu nu.NIMENI nu dorea ca aceste informatii sa fie cunoscute decat atunci cand vroiau sa arunce praf in ochi ca si mass media dealtfel.De frica,din razbunare,din constrangere sau santaj asa ajung informatiile la suprafata,la vedere nu din patriotism.Nu SRI-ul e de vina,el trebuie aparat ,e prima linie de aparare a tarii,aici gasim patriotii.Sa nu uitam un lucru bine stiut…pestele de la cap se-mpute nu-i asa,dar asta o stie toata lumea,sau o uita.

  3. Da ,domnule Vio-daca erau baby siter -inteleg ca n-au urmarit traseul informatiilor pe care le obtineau cu sacrificii.Sa intelegem ca de la sef de birou IN SUS sunt toti in slujba altor entitati.Sa-l caute pe astalas.,harnajea,major -apropo ,ce nume neoaos romanesti-sa vada cum au valorificat informatiile lor.Ati vazut filmele alea americane ,cum urmatresc patriotii pe tradatori si-ii dau pe mana justitiei sau a DEATH.De acord ca trebuie aparat SRI ,dar el apara Romania-dupa cum au evoluat lucrurile de 25 d3e ani,parerea mea-nu prea am avut serviciu roman,poate serviciu in slujba gastilor care au nenorocit Romania.Pacat.

  4. Aici ai dreptate,domnule dar pentru asta chiar ne trebuie o justitie.Una impartiala nu comandata,ca o vendetta.Ai dreptate.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.