“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

O sa aveti un SOC cand veti afla cui apartine BMW-ul care mergea pe linia “verde” de tramvai!

bmw2

Autoturismul de teren BMW surprins, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce rula pe spaţiul verde al liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, din sectorul 3, aparţine Serviciului Român de Informaţii.

Filmarea devenise virală pe Facebook şi atrăsese atenţia chiar şi a primarului Sectorului 3, care cerea cetăţenilor să sune la Poliţie dacă mai văd astfel de scene.

Ulterior, au apărut informaţii conform cărora SUV-ul negru ar aparţine SRI.

Serviciul Român de Informaţii a confirmat, pentru Digi24.ro, căntr-adevăr maşina îi aparţine şi susţine că şoferul acesteia se afla într-o misiune de exerciţiu.

„Autoturismul la care faceţi referire aparţine Brigăzii Antiteroriste din cadrul Serviciului Român de Informaţii şi se afla într-o misiune de exerciţiu. Procedurile misiunii presupuneau parcarea şi intervenţia operativă într-o anumită locaţie, într-un timp dat. Menţionăm că maşina nu a staţionat mai mult de 5 minute şi nu a afectat în niciun fel traficul din zonă”, a transmis serviciul de presă al SRI.

Primarul sectorului 3, revoltat

Un şofer a filmat cu camera de bord momentul în care BMW-ul rulează pe spaţiul verde şi a postat imaginile pe internet.

Revoltat, edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. El i-a încurajat pe bucureştenii care surprind astfel de momente în trafic să sesizeze imediat Poliţia.

”Tocmai când discutăm de ridicarea maşinilor care sunt parcate pe spaţiul verde şi distrug…. Nici nu ştiu ce am putea să comentăm la acest clip… doar că este foarte trist că se întâmplă aşa ceva. Dacă întâlniţi astfel de situaţii în Sectorul 3, sesizaţi de îndată Poliţia Locală Sector 3, la numărul de telefon 021/9543 sau la 112”, a scris pe Facebook Liviu Negoiţă. – Sursa: Adevarul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.