“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
EDUCATIV - CULTURAFOCUS 14ISTORIENOUTATI

Mișcarea Legionară – Între Realitate și Mistificare (VIDEO)

legionari 9 563x350 1

Florin Dobrescu, in direct la Tomis TV, vorbeste despre Miscarea Legionara:

via Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

 1. Pare ciudat efectul manipulărilor asupra necunoscătorilor istoriei ! Până la urmă, Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu sunt prezentați ca asociați, deși au fost concurenți (politic) și inamici pe față. Ar fi de semnalat faptul că atacuri de această amploare le creează imaginea de victime. Nu mai aduc în discuție efectul social al „martirizărilor”. Pe scurt, singurul mijloc de a pedepsi fapte reprobabile este judecata legală, imparțială prin cântărirea probelor și aplicarea legii. Nu m-ar mira ca peste niște generații, „procesul Ceaușeștilor” să justifice reanalizarea perioadei sale de „președinție”

 2. In anii 50 tatal meu ca sef in Securitate a condus mai multe anchete in secret cu interogatorii pe agentii consului Germaniei la Bucuresti din timpul rebeliunii legionare. Asa a descoperit o serie de operatiuni sub steag fals ,,pe tiparul expozitia de cadavre” in care agenti infiltrati aveau ordinul sa omoare si sa expuna cadavrele pe strazi pentru compromitere si pentru trimiterea miscarii legionare la categoria organizatii vinovate de crime de razboi . Germania a luat in calcul la declansarea operatiunii Barbarosa pierderea razboiului pe ideea impartirii culpelor cu Romania si cu compromiterea miscarii legionare.
  Dupa razboi agentii consului Germaniei care au scapat de executie au fost capturati de americani si au primit identitati false si imprastiati in Franta in schimbul unor depozitii care si astazi sunt secretizate de americani.
  Planul consului Germaniei a fost deconspirat comandamentului militar roman de catre spionii militari care au reusit sa se infiltreze in cercul lui Hitler. Tatal meu a obtinut probe si marturii care probau infiltrarea spionajului romanesc in cercul lui Hitler pentru care comandamentul militar roman a fost informat de identitatea spionilor germani infiltrati in miscarea legionara.
  Maresalul Antonescu a fost informat de aceste planuri si in consecinta a dat ordinul de lichidare pentru care cea mai mare parte din agentii germani au fost vanati si lichidati pentru a bloca compromiterea miscarii legionare pentru ca si el a luat in considerare pierderea razboiului cu o resitenta anticomunista in fata armatei sovietice. deci, artizanul anticomunismului din Romania a fost maresalul Antonescu… pentru ca stia bine ce va urma.
  In CDR eram de fata cum veneau sefi de servicii secrete cu amenintari la tatal meu ca sa pastreze tacerea pe existenta acestor dosare si pe tot ce stie pentru ca in anii 50 a reusit sa arhiveze in secret o serie de dosare care au fost furate din arhivele Securitatii.
  Americanii au stricat totul si au actionat dupa 1945 pentru compromiterea msicarii legionare alaturi de Securitate in intelegeri secrete in care legionarii parasutati de CIA in Romania au fost arestati si executati.
  In 1945 serviciile secrete militare americane au condus o operatiune de falsificare de acte cu crime de razboi pentru compromiterea miscarii legionare pe care au renuntat sa o puna in aplicare pentru ca erau foarte slab falsificate si puneau sub semnul intrebarii ideea de holocaust pe evrei in Europa. Dupa americani si Securitatea a desfasurat o serie de operatiuni de falsificare de acte cu crime de razboi cu scopul de a retrage sprijinul acordat de CIA miscarii legionare si anticomunismului din Romania care astazi sunt folosite de Centrul Wiesenthal pentru propaganda…

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.