“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ministrul Justitiei, Ana Birchall le-a RUINAT pe fiicele lui Corneliu Vadim Tudor: „Doamna ministru ne-a luat tot”

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor ruinate de Ana Birchall Doamna ministru ne a luat tot

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor nu au rămas cu nimic din averea acumulată de politician. După ce ministrul Ana Birchall și-a recuperat suma pe care „Tribunul” i-o datora în urma unui proces și după ce au plătit mai multe datorii, moștenitoarele lui Vadim sunt complet ruinate.

Cu ani în urmă, Corneliu Vadim Tudor a făcut o serie de afirmații considerate jignitoare de magistrați, la adresa Anei Birchall. Acesta l-a dat în judecată și a câștigat despăgubiri în valoare de 45.000 de euro, însă politicianul a murit înainte de a le achita.

Ana Birchall a demonstrat în fața magistraților că fiicele lui C.V. Tudor au vândut lucrurile rămase ca moștenire fără a face succesiunea, ceea a însemnat și preluarea datoriilor tatălui lor. Actualul ministru delegat pentru afaceri europene a atacat în judecată demersurile de vânzare și licitațiile pornite de moștenitoarele fondatorului partidului România Mare. Aceasta chiar a cerut un test de paternitate pentru Eugenia Vadim.

”Doamna ministru ne-a luat tot, prin executările silite a obţinut cei 45.000 de euro, astfel că în restul dosarelor de executare deschise în instanţă, s-a constatat că acţiunile au rămas fără obiect, din moment ce şi-a recuperat banii din vânzarea obiectelor de valoare pe care le-a deţinut tatăl meu”, a povestit Lidia Vadim.

VEZI SI: DECLARATII RASISTE ALE UNUI CONSILIER PSD-ist DIN PRIMARIA BUZAU LA ADRESA PRESEDINTELUI IOHANNIS

Fiicele lui Vadim au rămas fără banii obținuți din licitațiile obiectelor de artă

Fiicele lui Vadim Tudor au rămas astfel fără banii obținuți din licitațiile de artă, după ce au achitat și niște datorii.

Din punct de vedere legal, demersul Anei Birchall este cât se poate de justificat. Din punct de vedere uman însă, mulți au judecat-o pentru că s-a luptat cu fiicele lui Vadim pentru 45.000, o sumă insignifiantă ținând cont de averea fabuloasă a ministrului.

VEZI SI: DEZVALUIRI picante despre noul MINISTRU al JUSTITIEI, Ana Birchall. Cristian Sima: „Am cunoscut-o cand era doar AMANTA prietenului lui Tariceanu. E foarte PERICULOASA”

Potrivit declarației de avere din 2016, Ana Birchall deține 3 terenuri în județul Suceava. De asemenea noul ministru deține două proprietăți în București, una în Doina Arini, județul Suceava, o casă în New Haven, Connecticut, SUA, și o proprietar în orașul New York.

De asemenea, Birchall are bijuterii în valoare de 46.000 euro, un lingou de aur și un autoturism Volvo XC90. Ea deține conturi în lei și euro la mai multe bănci, dar și investiții financiare în străinătate estimate 23 milioane de euro.

VEZI SI: Motiune pentru Romania! „DUBLAREA termenelor pedepselor cu inchisoarea pentru fapte de CORUPTIE, conflict de interese si abuz in serviciu” Share sa afle toata lumea

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. MDAAA O TARFA rosie ministru la justitie desemnata de bordel de lux =PSD… !!!!!!!!!!!??? PSD ce avea oameni adevarati dar au preferat curvasaria si hotia,asa si-au inceput guvernarea,cu pomeni si ordonanate, avantaj doar ei……!! Muierea Birchal , tarfa parvenita gratie pasaricii din dotare si talentelor native de bordel de lux, versus Vadim, deja creaza o aversiune in mintea celor ce mai proceseaza incat banii recuperati speram sa-i intrebuinteze la un cavou de lux la Bellu, vis a vis de Vadim Tudor, cat mai curand,,!! AJUNSA LA VARF IN PARTIDUL MENSTRUTIEI NATIONALE= PARADOX -O NULITATE UMANA,O TARFA PROPRIU SI FIGURAT,O LUMBUTA DE MAHALA DE TAGMA DE PROSTITUTIE DE LUX CE PROVOACA DOAR SILA ,REPULSIE TOTALA ,FIIND O RAMA ,O CAPUSA.,UN NONSENS UMAN,O NULITATE …!! TOATE ASTEA AU FOST POSIBILE DUPA 89',TARFA A PROFITAT DIN PLIN, AROGANTA SI TUPEISTA AIDOMA CELOR DE LA BORDELUL DE LUX,IN SPETA CEL ROSU,TOATE SE VOR INTOARCE INMIIT IMPOTRIVA-I,SIGUR…!!!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.