BĂTAIE DE JOC ÎN DOSARUL REVOLUȚIEI

Ana Birchall, fost Ministru al Justiției consideră că este ”Absolut rusinos si o bataie de joc a justitiei in dosarul Revolutiei!”

Saga dosarului Revoluției continua – scrie fostul ministru pe contul său de Facebook.

Absolut rusinos si o bataie de joc a justitiei in dosarul Revolutiei! Cum sa nu se stie competenta materiala si teritoriala, cum sa nu se stie calitatea procesuala activa si pasiva …notiuni pe care le invata orice student la drept in primele cursuri din primul semestru al primului an de facultate!? Cine a trimis dosarul la instanta necompetenta mai este in functie? Inspectia Judiciara, CSM, chiar si MJ si toti cei care au responsabilitati in acest domeniu s-au autosesizat? Cum este posibil asa ceva? Este de noaptea mintii sa nu stii notiuni de drept primare, de baza!

Citiți și:  Ucrainenii ne-au distrus drumurile, au blocat Portul Constanța, iar acum ne distrug și Delta Dunării

Efectul este simplu: dosarul se va muta la alta instanta si va fi reluat de la zero … iar o decizie ….peste ani!
Raspunde cineva?

P.S. Daca vorbim de banii publici poate face cineva un calcul si asa se va vedea cati si cum au fost cheltuiti banii publici numai cu salariile celor implicati in aceasta ancheta, in toti acesti ani, de cand acest dosar tot este plimbat de colo colo?! Si ne mai miram de ce increderea in justitie a oamenilor de buna credinta este atat de jos! Parintii si rudele celor ucisi merita sa stie adevarul iar cei responsabili sa fie pedepsiti conform legii! Fiecare roman merita sa stie adevarul! – scrie Ana Birchall pe contul său de Facebook astăzi, 24 ianuarie 2023.

Citiți și:  George Simion, OMUL RUȘILOR!

Vezi si – ȘOC XXX ÎN POLITICA! Ana Birchall ÎI FACE ORAL lui Tiberiu Iacob! AVEM FILMAREA NECENZURATA! Interzis minorilor

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu