S-a aflat adevarul despre idila secretă a Elenei Udrea

Pe Elena Udrea o cunoaște toată lumea. Fosta blondă de la Cotroceni a reajuns în atenția presei pentru dosarul Gala Bute, pentru care a primit o condamnare de șase de închisoare cu executare. În prezent, se află închisă la Penitenciarul de femei Târgșor. Dacă viața politică a fost pusă pe tava presei, anumite secrete din trecutul amoros au fost ținute la secret de apropiata lui Traian Băsescu. Cu cine s-ar fi iubit blondina pe vremea când era o școlăriță? Acum este un mare antrenor român.

Elena Udrea, idilă cu un mare antrenor român?
Viața amoroasă a Elenei Udrea a fost mereu subiect de discuții în lumea mondenă. Celebră pentru aparițiile în sacou și tocuri cui, blondina era foarte greu de trecut cu vederea. De aceea, lumea a început să se întrebe cu cine s-a iubit politiciana cu funcții importante în Guvernul României.

Pe seama relației dintre Elena Udrea și Ilie Stan s-a vorbit mult, mai ales după ce regretatul Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit că între cei doi a fost o mare pasiune. Însă, antrenorul de fotbal neagă orice implicație amoroasă cu vedeta din politică. Totuși, a recunoscut că o cunoaște personal pe Udrea și că o admiră, dar contrazice zvonurile potrivit cărora au fost iubiți.

Ce s-a aflat despre trecutul său amoros
De loc din județul Buzău atât Elena Udrea, cât și Ilie Stan, cei doi s-ar fi cunoscut la București. Aceasta era studentă, iar el fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România. În 2011, Corneliu Vadim Tudor arunca bomba despre trecutul amoros al blondinei.

„Știu și de la unele persoane despre această dragoste. Cred că era la cumpăna anilor 80-90. S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Și bănuiesc că, acum cățiva ani, atunci când Ilie Stan a revenit în Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit. Cred că Gigi Becali a vrut să intre pe sub pielea ei și i-a făcut un favor. E o deducție logică. Știu că se iubeau în Dacie. El avea o Dacie și o parcau în prelungirea Ghencea”, povestea politicianul acum 11 ani.

„Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Cum a reacționat Ilie Stan
La acea vreme, Ilie Stan a comentat subiectul: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”.

Politiciana se află în spatele gratiilor
Reamintim că, la începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România prin vama Giurgiu, înainte ca instanţa supremă să confirme condamnarea la închisoare primită în dosarul Gala Bute. Partenera lui Adrian Alexandrov a fost prinsă în Bulgaria, în timp ce voia să treacă în Grecia, apoi extrădată în țara noastră.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *