“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZE

MEDIC SPECIALIST: Generalul Coldea suferă de DEMENȚĂ – VIDEO SOCANT! / FILMARI TRUCATE DE PSD-isti!

coldea

ATENTIE: ACEST ARTICOL NU REFLECTA POZITIA PUBLICATIEI NATIONALISTI.RO / ARTICOLUL A FOST PRELUAT DE PE COMISARUL.RO

Redactia Nationalisti.ro NU sprijina astfel de mizerii publicate de PSD-isti care falsifica adevarul! Noi doar expunem rahaturile lor (…mai jos):

Fostul sef operativ al SRI, gen.Florian Coldea, suferă de ani de zile de o boală misterioasă, cel puțin pentru marele public, care îl face să aibă o serie de mișcări necontrolate, extrem de ciudate și de vizibile în cîteva rînduri, cînd nr.2 în serviciul amintit a participat la diverse manifestări solemne.

Ultima, la bilanțul SRI, cînd, iarăși, gesturile ieșite din comun ale militarului au fost remarcate de toată lumea. Un specialist reputat în domeniul medical a pus, după ziua de ieri, un verdict terifiant: generalul Coldea suferă de o boală extrem de gravă, care include printre efecte demența.

Potrivit unei postări pe contul de Facebook al reputatului medic ieșean Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași (pe care l-a și condus o perioadă) și șef de lucrări la UMF “Gr. T. Popa” Iaşi, șeful operativ al SRI suferă de o afecțiune extrem de gravă și de rară, numită sindromul ”Coreea Huntington”.

Întrebat de internauți dacă e sigur pe diagnosticul respectiv, medicul Răzvan Constantinescu a răspuns, sec: ”Predau chestia asta”. 

Boala Huntington este o afecţiune degenerativă, incurabilă şi fatală care se caracterizează prin demenţă, declin cognitiv, coordonare defectuoasă a muşchilor..

Boala Huntington sau Coreea Huntington este, potrivit siteului exploremedicinetv.ro, o boala ereditarǎ care cauzeazǎ degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier.

VEZI SI: Din chiloții SRI, în ciorba României a căzut un FLOC. Se numește Bogdan Diaconu (PSD)

Boala Huntington are un impact semnificativ asupra abilitǎților funcționale ale unei persoane și duce la apariția probleme lor de coordonare și de echilibru, precum și la apariția problemelor de vorbire sau gȃndire. Cele mai multe persoane care suferǎ de boala Huntington dezvoltǎ simptome ȋn jurul vȃrstei de 40 -50 de ani, ȋnsǎ acestea pot apǎrea și mai devreme sau mai tȃrziu.

Semnul distinctiv al bolii Huntington este considerat mișcarea necontrolată a brațelor, a membrelor inferioare, a capului sau a feței. Boala Huntington provoacă, de asemenea, un declin mental, inclusiv ȋn ceea ce privește memoria, capacitatea de concentrare sau abilitatea de organizare.

VEZI SI: Ghid SRI: Ce faci in caz de ATAC TERORIST cu bomba?

Maladia Huntington duce la apariția depresiei, a anxietǎții și a furiei. Un alt simptom comun este un comportamentul obsesiv-compulsiv, moment ȋn care o persoană repetǎ aceeași întrebare sau realizeazǎ aceeași activitate ȋncontinuu.

Simptome ȋn cazul adulților:

• Mișcări involuntare sau convulsive
• Rigiditate musculară
• Mișcari anormale
• Probleme de echilibru
• Dificultate la înghițire, mȃncat sau vorbit
• Depresie
• Insomnie
• Oboseala
• Apariția maniilor sau a comportamentului obsesiv- compulsiv
• Gȃnduri suicidale
• Tulpurarea bipolara
• Anxietate
• Inhibiție sexuala sau comportamente sexuale neadecvate

Din nefericire, nu existǎ un tratament specific pentru boala Huntington. Progresul maladiei nu poate fi inversat sau încetinit, deși acest lucru este scopul unor proiecte de cercetare dezvoltate ȋn prezent. (Bogdan Tiberiu Iacob)

NOTA REDACTIEI NATIONALISTI.RO: ACEST ARTICOL ESTE O MIZERIE PROMOVATA DE PSD-isti! NU CREDEM IN FILMARILE EDITATE MAI JOS!

VEZI SI: Ce date va colecta SRI prin noul sistem informatic Big Brother

VEZI SI: VIDEO – Sebastian Ghiță, o nouă înregistrare: Kovesi m-a abordat în clădirea SRI pentru a stabili cum să distrugem Realitatea TV

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.