“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Marxismul câștigă teren în România! Mafia PSD-PNL-USR-UDMR a adus pe români la o viață mai grea decât regimul comunist

media 143101199887518000

În urma unui sondaj INSCOP comandat de News.ro, profesorul universitar Daniel David a comentat cifrele surprinzătoare care arată că 48% dintre români consideră perioada comunistă drept o experiență benefică. El sugerează că tinerii cu simpatii spre acest regim ar putea să-și schimbe rapid percepțiile dacă ar trăi într-un mediu simulat de acel tip pentru o perioadă.

Profesorul David observă o legătură interesantă între procentul de analfabetism funcțional și cei care cred că în comunism a fost mai bine. El atrage atenția că generațiile care au trăit în perioada comunistă nu au transmis suficient cât de dificile erau multe dintre aspectele vieții în acea vreme către copiii lor.

„Dacă tinerii care acum se declară cu simpatii mari spre perioada comunistă i-ai pune să trăiască trei săptămâni într-un mediu simulat de acel tip, cred că şi-ar schimba rapid atitudinile. Ăsta poate fi un experiment care să se facă în şcoală, cu participare voluntară, să experimentăm vremurile din perioada comunismului şi să vedem după aceea dacă e o perioadă bună”, a subliniat Daniel David.

În altă parte, un profesor a exprimat o perspectivă personală intensă:

„Ok. Vad multe mesaje pro si contra. Multe, scrise de cei care sunt tineri si nu au trait acele vremuri, sunt influențați de părerea părinților, bunicilor, fiecare cu propria experiență…

Of, tineri dragi, mai ales pentru voi scriu acest mesaj.

Noi, cei spre 60, si peste, care ne-am trait adolescența si tinerețea in frustrări, fara apa rece si calda, fara lumina si caldura, decât cu porția, apelam la “pile” pt un cofraj cu ouă, un salam din carne sau 2 kg de carne înghețată, noi cei care ne trezeam la 4-5 dimineața sa stam la coada pt 1 iaurt si o sticlă de lapte, noi, care eram pedepsiți fiindca ascultam phoenix, dire straits, europa liberă, etc, noi, care am trait o perioada plina de frustrari si lipsuri, si care am vazut dupa ’89 ca s-au vandut si demolat toate fabricile si industriile pt care am trăit in lipsuri, ca sa se poată face, noi cei care am strigat ca proștii, sperand ca Dumnezeu și-a întors față catre noi in ’89 (si a facut-o, dar ne-au păcălit “urmasii”, foștii securisti si tradatori care au preluat puterea, noi, cei care apoi am vazut diferența despre cum e si altfel in alte țări, si am sperat ca proștii ( din nou), ca si la noi va fi o viață liberă si prosperă, noi, adica “bătrânii ” de care râdeți voi azi, am iesit in ’89 cu pieptul dezvelit in stradă ca sa fie LIBERTATE, si azi am avea același curaj, noi, acesti inutili si viitori pensionari, deci “resturi ” ale societății, am creat această bază, pe care s-au ridicat apoi zidurile si aripile multora dintre voi! Situația in care suntem azi, nu se datoreaza nouă, celor care in ’89 doream libertate, ci celor care au ascultat de oculta mondiala si care incet, incet, ca un sarpe , strânge, sufocă tot.

Si voi dați crezare ca “acele timpuri” erau mai bune…acele timpuri vor sa le aduca azi inapoi, ba inca la un nivel mult mai rău.

Da, toti, adica aproape toti lucrau pe vremea lui ceaușescu. Da, toti aveau unde sa locuiască, erau locuințe facute tot din banii si munca noastră, cu împrumuturi externe.

Daca nu aveai “pile”, stăteai într-o garsonieră 4-5 persoane, părinți si copii.

Acum, daca nu ai bani, stai la fel, in chirie însă.

Întrebarea mea este: VOI CHIAR CREDEȚI CA DOAR INTRE ACESTE 2 MODALITĂȚI DE TRĂIT PUTEM ALEGE????

Daca răspundeți da……păcat, păcat de sângele vărsat!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.