Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Doar pentru tine, Clotilde, doar pentru tine, CURVĂ!

clotilde

1. Zilele astea, în presa de mâhniți vom citi despre „Profilul votantului AUR din diaspora”. Eu știu „Profilul votantului USR din diaspora”. Îl cheamă Coldea și obișnuia să aducă 500.000 de voturi în contul analfabeților digitalizați. De data asta, Coldea n-a fost în formă, dar situația nu va rămâne așa. Campionii și-au revenit chiar și după ce a fugit Pacepa. Și mai am exemple. Drulă a defectat din partidul izoletelor. Dan Voiculescu și CNN sunt ca două mâini care-și încârligă degetele arătătoare. Ce să mai zici de Băsescu? După ce că useriștii au ajuns cum au ajuns, Împăratul Traian de la Murfatlar l-a strecurat și pe Tomac pe lista lor de europarlamentare. Nu știam eu de ce o susține el pe Clotilde. Școala veche, nene! Niciun chelner n-a turnat cu talentul lui Băsescu.

2. Stimată doamna Diana Șoșoacă, vă rog ca în avionul de Bruxelles să vă rezervați întotdeauna locuri lângă uriașa delegație de europarlamentari USR, alcătuită din două genii. Dan Barna și Vlăduț Voiculescu. Să le faceți conversație, doamna Șoșoacă! Aveți multe teme de atins, băieții sunt multilaterali. Barna s-a comparat cu Hagi („nici Hagi n-a înscris de fiecare dată”), s-a oferit să-i dea un autograf lui Emerich Ienei și a suferit un accident de trotinetă, la înălțimea sa de 1.92. Vlad Voiculescu e și mai tare. A jucat și într-un film. Scenele cu Mirela Neag sunt peste ce au reușit Humphrey Bogart și Ingrid Bergman în „Casablanca”. Despărțirea a fost cutremurătoare. Diva biocidelor de abia își stăpânea lacrimile, iar Vlăduț îi spunea lui Tolontan că „acesta este începutul unei frumoase prietenii.” Sfâșietor. A plâns și cinefila Monica Macovei.

3. Revin la Șoșoacă și la cei doi useriști fruntași. Diana, pe toată durata zborului, nu-i slăbești deloc pe Barna și Vlăduț! Le spui tot ce gândești, fiindcă verbul lor preferat e „a rezista” la persoana întâi singular și sunt vaccinați, Ursula nu și-a lăsat băieții la greu. După ce (nu) îi convingi, dragă Șoșo, te duci peste piloți și îi dai afară. Tu trebuie să conduci avionul.

4. Am aflat ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu. A murit cu Elena Ceaușescu lângă el, dar nu înainte să zică „doar pentru tine aș fi divorțat, Clotilde!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.