Mărturie bombă: Reghe și un prieten s-au ascuns cu două tinere ”botoxate” într-o pensiune din Deltă

Evenimentul zilei a obținut mai multe declarații incredibile despre cum și-a petrecut weekendul Laurențiu Reghecampf. ”Incredibile” pentru că zvonurile privind eventuale relații extraconjugale ale antrenorului au fost negate cu vehemență de familie. Dar una tocmai s-a consumat.

Abia dacă s-au liniștit apele în cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, că antrenorul a și călcat strâmb. În acest weekend, după ce oficial au fost negate toate zvonurile legate de amante și alte apucături extraconjugale, Reghe, însoțit de un prieten și de două foarte tinere domnișoare, au petrecut momente speciale într-un loc despre care se spune că e ascunzătoarea perfectă: în Delta Dunării. Ei bine, celebritatea lui Reghe depășește zicala.

Potrivit declarației unui barcagiu, soțul Anamariei Prodan a fost văzut ieri într-o ambarcațiune, alături de un alt bărbat grizonant și două fete tinere. Inițial, barca a încercat să acosteze la pontonul principal al localității Letea, dar, pentru că în zonă era multă lume, Reghecampf a cerut ca barca lor să fie trasă la mal într-un loc mai discret, aflat la distanță de câteva sute de metri de cel pe care îl folosesc turiștii.

Evenimentul zilei a aflat totul despre escapada în Deltă a lui Laurențiu Reghecampf.

A închiriat integral o pensiune de la Mila 23 și a călătorit cu domnișoara în bena Nissanului, în căutarea cailor sălbatici de la Letea

Soțul Anamarei Prodan a fost însoțit în călătorie de un prieten cu rol de aghiotant și de două fete, ”foarte tinere”, porivit martorilor și, ceea ce le-a sărit în ochi acestora, ”foarte botoxate”. Toți patru au fost cazați la pensiunea Alexandru și Alexandra din Mila 23, exact în inima Deltei, un loc greu accesibil turiștilor. Casa, în stil specific dobrogean, are o curte cu gard înalt, o mică piscină și un foișor protejat pe toate părțile de panouri cu imagini cu stuf și păsăret din Deltă. Deși casa are mai multe camere, Reghe a închiriat-o integral, astfel ca niciun ochi curios să nu-i pătrundă intimitatea.

Sâmbătă, la probabil solicitarea fetelor – care nu păreau tocmai familiarizate cu Delta, date fiind aspectul și ținutele -, cei patru au organizat o plimbare la Pădurea Letea, în căutarea renumiților cai sălbatici. Acolo a avut loc secvența povestită pentru EVZ de un barcagiu, când ambarcațiunea în care se afla Reghe a acostat separat. De acolo, cuplurile au fost preluate de o mașină de teren, un Nissan Navara pick up. Toți patru au urcat în benă, fiecare dintre băieți cu fata lui și au rămas în pădure aproape două ore.

Bani aruncați în toate părțile și o masa de pește la Tanti Ilenuța de la C.A. Rosseti
Potrivit declarațiilor martorilor, după plimbarea la Letea, cei patru au poposit într-o comună alăturată, C.A. Rosetti, unde au luat masa la o gazdă celebră în zonă pentru felul în care gătește preparatele din pește, Tanti Ilenuța.

Au mâncat borș de pește și pește prăjit cu mujdei. La plecare, pentru că în curte apăruseră și alți turiști, Reghecampf a stat permanent cu capul în jos încercând să-și ascundă chipul. La demers l-a ajutat și domnișoara, care a stat mai tot timpul ”atârnată” de el, și pe stradă și mai apoi în mașină.

Peste tot, și la mașină, și la barcă, și la masă, soțul Anamariei Prodan a aruncat cu banii în stânga și-n dreapta cerând tuturor să nu-i pomenească numele și prezența în Deltă.

Seara, cei patru nu au mai ieșit din pensiunea de la Mila 23.

Duminică, la grătar cu familia
Plecarea celor patru din Deltă a părut precipitată sau cel puțin neprogramată. Reghe, prietenul și domnișoarele au părăsit zona când încă nu se luminase de ziuă, astfel că duminică, la primele ore ale dimineții acostau deja în Tulcea.

Evenimentul zilei a încercat să-l contacteze pe parcursul zilei pe Reghecampf, dar fără succes, iar, mai apoi, pe Anamaria Prodan.

Aceasta a cerut jurnaliștilor să fie lăsată în pace pentru că se află cu toată familia la casa de la Snagov, că totul e perfect și că tocmai fac un gratar. Din păcate, Anamariei or să i se cam ardă fripturile după ce va afla unde și cu cine și-a petrecut soțul ei zilele anterioare.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!