“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATIOPINII

MARTURIA CUTREMURATOARE a unei supravietuitoare COLECTIV – Povesteste in amanunt DUREREA prin care a trecut in NOAPTEA HORROR dar si in timpul spitalizarii. O poveste SFASIETOARE

colectiv al

Alexandra Furnea era prezentă, în seara de 30 octombrie, în clubul Colectiv, unde participa la concertul trupei Goodbye to Gravity. În urma incendiului, a suferit arsuri pe cap, umeri și spate. Cele mai traumatizante momente au fost, însă, cele trăite la Spitalul de Arși.

Tânăra de 29 de ani, a făcut publice, în această dimineață, într-o postare pe Facebook, detalii cutremurătoare despre experiențele trăite. Mesajul Alexandrei Furnea este însoțit cu fotografii din timpul recuperării, dar și cu imagini revoltătoare cu condițiile în care a fost tratată la Spitalul de Arși.

„Ajunsă în salonul acela care îmi devenise iad, mă lovește răcoarea. Cineva lăsase fereastra deschisă peste noapte iar aerul curat și pișcător de noiembrie se amestecase cu mirosul oribil de dezinfectanți de spital. (…). Este frig în salon deoarece geamurile nu sunt bine izolate iar caloriferul electric pe care ni-l dă seară de seară o asistentă cu suflet mare (în mod normal, nu ar avea voie să îl scoată din sala alăturată) nu face față temperaturii scăzute de afară”, descrie Alexandra condițiile din salonul în care se afla.

Mărturia curajoasă a tinerei poate fi citită aici.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.