“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

MĂGĂRIE TIPIC hAUR-istă: George Simion s-a infiltrat clandestin într-un grup de artiști pentru a ajunge în fața Suveranului Pontif

62412052

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a solicitat recent o declarație oficială de la Nunțiatura Apostolică de la București cu privire la controversata întâlnire de la Vatican a liderului AUR, George Simion, cu Papa Francisc, care a avut loc pe 16 septembrie. Potrivit informațiilor de la Libertatea.ro, CTP susține că Simion s-ar fi infiltrat în mod clandestin într-un grup de artiști pentru a ajunge în fața Suveranului Pontif.

În răspunsul oficial primit de la reprezentanții Vaticanului la București, semnat de Monseniorul Tuomo T. Vimpari, însărcinat cu afaceri a.i. la Nunțiatura Apostolică din București, se specifică clar că Papa Francisc nu l-a primit într-o audiență privată pe George Simion sau pe oricare alt politician.

Se pare că liderul AUR a participat la o audiență cu un grup de italieni care promovau Concertul de Crăciun de la Vatican. Sanctitatea Sa era, în acel moment, în necunoștință de cauză în ceea ce privește participanții din grup.

Fotografia controversată publicată de George Simion pe contul său de Facebook, în care susține că a fost realizată în timpul unei audiențe private cu Papa Francisc, este adusă în discuție în contextul acestui răspuns oficial.

Cristian Tudor Popescu a prezentat și varianta în limba engleză a răspunsului oficial: “În acest sens, doresc să precizez că Papa Francisc nu l-a primit pe domnul George Simion sau pe orice alt politician într-o Audiență privată. Se pare că el a participat la o Audiență cu un grup de italieni care promovau Concertul de Crăciun în Vatican. La acel moment, Sanctitatea Sa nu era conștientă de toți participanții din grup. (Msgr Dr) Tuomo T. Vimpari, Chargé d’affaires a.i.”

Această declarație vine în contextul unei controverse crescânde legate de participarea lui George Simion la evenimentul de la Vatican și încearcă să clarifice circumstanțele în care a avut loc întâlnirea cu Papa Francisc.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.