“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Lovitura DURA pentru Putin in plin razboi. Biden isi tine promisiunea

biden putin 1 1070x600 1

Casa Albă ar urma să anunțe, miercuri, un nou ajutor în valoare de aproximativ 1 miliard de dolari pentru Ucraina în materie de arme, inclusiv sisteme de rachete anti-navă, rachete de artilerie și muniție pentru obuziere, anunță Reuters, care citează surse anonime, anunță mediafax.

Pachetul de ajutor, care apare în timp ce secretarul american al apărării Lloyd Austin se întâlnește cu aliații la Bruxelles, ar putea fi împărțit în două categorii: transferul de articole de apărare în exces din stocurile americane și alte arme care sunt finanțate de Inițiativa de asistență pentru securitatea Ucrainei, un program separat autorizat de Congres.

Armamentul va include mai multe rachete pentru sistemele de lansare de rachete multiple (MLRS) care fuseseră trimise în Ucraina și muniție pentru obuzierele M777.

Sunt așteptate, de asemenea, capacități de lansare a rachetelor anti-navă Harpoon cu baza la sol, radiouri securizate, sisteme de vedere pe timp de noapte și instruire.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.