“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICAPROTECTIA ANIMALELOR

De ce Turbează toți câinii lui Biden de la Casa Albă?

Ce le face Joe Biden acestor câini – dintr-o rasă extrem de inteligentă și de docilă – încât îi transformă în niște fiare?

183366.jpg 637x476 1

Commander, ciobănescul german al președintelui Joe Biden, a mușcat șapte persoane în patru luni, anul trecut, una dintre victime, membru al Secret Service, având nevoie de spitalizare.

Potrivit New York Post, care citează mesajele interne ale Secret Service, nici unul dintre incidente nu a fost făcut public atunci când s-a produs.

La rândul ei, Casa Albă a refuzat să prezinte o reacție la dezvăluirea ziarului american.

Agresiunile lui Commander au ajuns să fie cunoscute după ce un ONG a aflat despre ele pe baza legii accesului la informații.

Judicial Watch vorbește despre 10 atacuri ale ciobănescului german prezidențial asupra agenților Secret Service, în perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023, dintre care 7 în patru luni.

Tom Fitton, președintele Judicial Watch, a declarat:

„Este vorba de un tip special de nebunie, în care președintele îi permite câinelui său să atace și să muște de mai multe ori personalul Secret Service și al Casei Albe. Și, în loc să își protejeze agenții, Secret Service a încercat să ascundă ilegal documente privind abuzurile familiei Biden asupra agenților și ofițerilor săi.”

A devenit o tradiție ca fiecare președinte american să aibă un câine, care devine un fel de mascotă a Casei Albe.

Însă Joe Biden pare să nu aibă noroc nici în această privință.

Commander nu este primul său câine zurbagiu, care mușcă tot ce prinde.

Înaintea lui Commander, Joe Biden a avut probleme similare cu agresivitatea lui Major, tot un ciobănesc german, adoptat de familia Biden, care a fost expulzat de la Casa Albă în 2021, după un val de mușcături asupra personalului președinției.

Biden a declarat că Major a fost făcut cadou unei familii de prieteni.

Dincolo de secretomania cu care Secret Service a încercat să mușamalizeze toate aceste incidente, rămâne o întrebare mult mai simplă:

Ce le face Joe Biden acestor câini – dintr-o rasă extrem de inteligentă și de docilă – încât îi transformă în niște fiare?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.