“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Locurile de adăpost și buncărele din România în caz de război: Ce dotări au locurile unde se pot ascunde românii

România, pregătită pentru situații de urgență: Harta cu peste 5.000 de adăposturi și buncăre disponibile

buncar 696x464 1

Războaiele din Ucraina și conflictul dintre Israel și Hamas au stârnit interesul autorităților române privind siguranța cetățenilor în situații de criză. În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a întocmit un inventar al buncărelor din țară, pregătindu-se pentru orice eventualitate.

Harta adăposturilor și buncărelor, disponibilă pe site-ul adapostulmeu.ro, indică existența a peste 5.000 de astfel de locuri în întreaga țară. Aceste adăposturi pot fi folosite în caz de război, calamități naturale sau alte situații de urgență.

Pentru a afla adresa celui mai apropiat buncăr, utilizatorii pot accesa harta, face clic pe zona din apropiere și vizualiza informații precum adresa exactă și direcțiile pe Google Maps pentru a ajunge rapid la destinație.

Este important de menționat că adăposturile menționate de IGSU includ și boxe obișnuite, în care oamenii își depozitează diverse obiecte, cum ar fi murăturile sau alte lucruri de care nu mai au nevoie în gospodărie.

Cu toate acestea, în situații de urgență, aceste spații trebuie să fie eliberate în termen de 24 de ore pentru a servi drept adăpost sigur pentru populație.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.